Sunday, August 30, 2009

Tervehdys Suomesta!

Pääsin perille Suomeen eilen iltapäivällä hyvin ja ensimmäinen sydänystaväni oli heti lentokentällä vastassa pujottaen ranteeseeni upean, itsepunotun helminauhan! Loma alkoi siis hyvin, sillä rakastan helmiä ja kaikkia koruja!!! Ja tietty ystäväänikin :-)! Kentältä minut vietiin seuraavan murusen luo Helsingissä ja siellä sitten hemmoteltiin pilalle miehensä loihtimilla herkuilla! Mikä siinä onkin, että aika monessa tuntemassani perheessä mies kokkailee nykyään niinkuin päätoimisesti??? Naiset tuntuvat siirtyvän ihan suosiolla takavasemmalle, kun heidän miehensä tekevät niin hyviä ruokia... LOL, minä mukaanlukien!!!

Illansuussa yritin tehdä lähtöä kotikaupunkiini Ouluun, mutta koneessa tuli eräällä matkustajalla sairaskohtaus ja hän ei valitettavasti selvinnyt. Lähtö viivästyi usealla tunnilla ja tilanne aiheutti suurta huolta kaikissa kanssamatkustajissa. Täytyy sanoa, että koneen miehistö selviytyi koettelemuksesta kyllä todella hienosti, ei varmaan ole kuitenkaan ihan jokapäiväinen juttu! -Oulussa minut haki kentältä jälleen yksi sielunkumppanini ja vei yöksi erään neljännen lapsuudenkaverin luo. Muutaman tunnin aikana olin jo tavannut vaikka kuinka monta minulle tärkeää ihmistä!

Tänään kokoonnuimme pienellä ydinporukalla lounastamaan kreikkalaiseen ravintolaan ja sieltä sitten tulinkin tukikohtaani appivanhempieni luo. Isäni ajeli tänne myös iltakaffelle ja teimme treffit ensi maanantaiksi yliopiston avajaisten iltajuhliin! Onneksi pakkasin mukaan vähän paremman mekon ja siihen sopivat juhlatamineet.

Huomenna alkaa arki ja arkiset kuviot. Aamusella lähden kuitenkin piipahtamaan kaupungilla ja tarkastamaan, onko kolmessa viikossa Marimekkoon tullut uusia tuotteita...

1 comment:

  1. Nauti olostasi! Sinulla on kyllä upeita ystäviä, mutta taidat itsekin olla samanlainen. Olen täällä vähän kade - keväisin Suomi-ikävä yltyy.

    ReplyDelete