Tuesday, September 29, 2009

Ikävä!!!

Kerroin jo aikaisemmin, että luonamme on asunut vuoden ystäväperhe Suomesta. Tänään vein heidät lentokentälle ja heidän pitkä lomansa on ohi. Paluu töihin ja kouluun taas edessä... Pirtein mielin he lähtivät ja ystävyytemme jatkuu ainakin yhtä kauan kuin on kestänyt tähänkin mennessä (olemme rouvan kanssa lapsuudenkavereita ja tunteneet toisemme 5-vuotiaista saakka).

Minulla on haikea, suorastaan lohduton mieli! On ollut niin kivaa heidän kanssaan! Kotimme tuntuu tyhjältä ja hiljaiselta. Mahtavaa, kun on ollut niin kauan ystävät niin lähellä. Ollaan naurettu, juteltu, nautittu, järjestetty juhlia ja tehty kaikkea kivaa yhdessä. Jaettu arkea. Imuroitu, siivottu, laitettu ruokaa. Siivottu autotallia ja neuvoteltu tiukkaan sävyyn vanhojen tavaroiden poisheittämisestä. Mutta aina ollaan löydetty kaikesta huumoria ja naurua on viljelty tässä talossa!

Ensi kesänä näemme taas ja meillä on varmasti paljon yhteisiä upeita muistoja! Kaikkea hyvää heille kotimaahan paluuseen ja emme tule ikinä unohtamaan tätä vuotta! BFF :-)))!!!


Viimeiselle kauppareissulle lähdössä

Aina niin iloiset ihmiset!

Hyvästi jää Dallas!

No comments:

Post a Comment

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...