Thursday, September 17, 2009

Syksyinen tunnelma

Kotiin palattuani Teksasissa on satanut vetta melkein koko ajan ja tunnelma on hyvin syksyinen! Tuntuu toisaalta hirveiden helteiden jalkeen ihanalta! Voi tuulettaa pitamalla ovia auki, luksusta! Voi olla, etta tama on vaan tilapainen ilmio ja helteet palaavat viela kuukaudeksi pariksi. Lampotila on kuitenkin reipas 20C koko ajan.

Syksyn tulon tietaa varmasti kuitenkin lahestyvasta Halloween-juhlasta (31.10.). Niinpa minakin kaivoin eilen ystavani kanssa vanhat kamat esiin ja lasten riemuksi kotimme sai uutta ilmetta noitien, hamahakkien ja kurpitsojen muodossa!!!


Lasinen kurpitsa, jonne voi laittaa tuikun sisalle.

Kukkia ja pumpkineita!

Sohva sai mustavalkoisen savyn tyynyista!

Suomesta tuotu Marimekon Lumimarja-liina.

5 comments:

 1. Onpas todella kaunis marimekon liina, en varmaan ennen nahnytkaan tuota kuviota. Ihanan syksyinen varitys. :)

  ReplyDelete
 2. Moikka!

  Mä eilen katselin, et vielä ei ollut täällä meillä kaupoissa kurpitsoja. Ostan kyllä heti, kun ilmestyvät. Mulla jemmassa kassillinen itsetehtyjä halloween-koristeita, kun ei täällä myydä juuri mitään. Onneks on jotain, mitä toin Kanadasta. Nyt syksyllä just itseasiassa sinne kaipaakin, kun halloweenaika on niin ihana :-) HARMI kun ei ehditty näkemään Suomessa! Mulla vähän hankala viel liikkua näiden vauvojen (Eetu + Nuutti) kanssa / takia.

  ReplyDelete
 3. Madison: Kiitos, minakin ihastuin tohon varitykseen ja nappasin heti kankaan mukaani!

  Hannis: No moi! Suomessa tosiaan ei ole ihan siina maarin Halloween koristeita kuin taalla, mutta kuulemma enenee vuosi vuodelta?! Me nahdaan sitten ensi kesana, jookos?

  ReplyDelete
 4. Aivan upea asunto sinulla! Tykkään kovasti tuosta sohvasta, ja sen värityksestä. Tyynyt tekevät sohvasta muhkean näköisen, ja antavat kaunisti lisäilmettä!

  ReplyDelete
 5. Insanity: Kiitos! Sohva on todellakin kaytannollinen, kun sen ulkonakoa voi muunnella erivarisilla tyynyilla. Mulla vaihtelevat vuodenaikojen mukaan punaiset, limet, mustavalkoiset, pinkit ja ruskeat tyynyt!

  ReplyDelete