Wednesday, September 30, 2009

Tavanomainen sunnuntai...

Viime sunnuntaina käväisin parissa kaupassa vietyäni mieheni lentokentälle. WhiteHouseBlackMarket-kaupasta tarttui mukaan musta perushame ja allaolevan kuvan villatakki. Kengät olin ostanut jo aiemmin Dillardsin alesta -70 %:lla! En osta mitään normaalihinnalla, kun täällä kaikki tavara menee ennemmin tai myöhemmin aleen kuitenkin.


Gapista tein todellisen löydön: normaalisti 49,50 taalaa maksava mekko oli alennettu nyt 6,97 ja siitä vielä extra 40 % pois! Hinnaksi jäi kokonaiset 2,78 dollaria + verot n. 8 %. Ihan kiva esim. harmaan villatakin kanssa talvellakin.


Desperate Housewives alkoi jälleen, jee! Ja taas oli häät... Susan ja Mike menivät naimisiin... jälleen... Tykkään seurata kyseistä sarjaa tosi paljon!


Ja sitten loppuun vielä yksi todella outo ja ärsyttävä amerikkalainen tapa: etupihalle laitetaan vessapaperia puihin ja pensaisiin!!! Onneksi ei ole meidän talo! Sitä on työlästä repiä pois puista, varsinkin jos sataa ja se menee ihan muusiksi. Tätä harrastavat pääasiassa high schoolilaiset kakarat, apua, meidän esikoinen menee ensi vuonna myös high schooliin!!!!!


3 comments:

 1. Hienoja löytöjä olet tehnyt!
  Mutta nuo vessapaperit... talo takana näyttää mahtavalta ja ulkona roikkuu vessapaperia...HUH!

  ReplyDelete
 2. Täykkärit on kiva sarja.. sopivan hömppää..

  Kaamea tapa tuo vessapaperien heittely.

  ReplyDelete
 3. Mä googlasin tosta vessapaperin levityksestä eli tp:stä! Netissä oli suorastaan ohjeita, miten "tp the house"!!! Se on monien mielestä tosi mageeta... Hohhoijaa, sanoo suomalainen!!!

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...