Saturday, October 10, 2009

Back in Biz again...

Olin tänään pitkästä aikaa sairastuvalta pikkuisen liikenteessä siis muualla kuin lääkärissä tai apteekissa :-)! Käväisin Ikeassa ruokia hakemassa ja samalla piipahdin Sam Moon-nimisessä krääsäkaupassa. Uskomaton paikka: myy pelkästään ns. accessories eli laukkuja, lompakoita, koruja, hiustarvikkeita ym. Ja sitä tavaraahan riittää! Pääosa tuotteista ei ole minun makuuni, mutta joukossa on aina jokunen helmi. Hinnat ovat tosi edukkaita ja kauppa luonnollisesti pursuu naisia.


Heidän hiusklipsinsä olen havainnut tosi hyviksi ja kivoiksi. Hinta myös kohdallaan eli 4.95 usd/kpl. Ostin nämä neljä.

Ja sitten pari laukkua sopivan lompakon kera. Mustan kukkalaukun olin jo nähnyt ystävälläni ja sain sen nyt sitten itselleni (heilutus sinne Irvingiin vaan!). Se on mielettömän jämäkän tuntuinen ja olikin tavallista kalliimpi Sam Moonin hinnaksi. Valkomusta-laukku oli taas aika ohutta materiaalia ja varsin kohtuuhintainen.

4 comments:

 1. Iiihkuja laukkuja!!!! Todella tyylikas etenkin tuo musta kukkalaukku....magee... ;)

  ReplyDelete
 2. Juu sanoisinkin etta toi musta kukkalaukku on ihan torkeen makee!!!! Mut niin on nekin jotka bongasin sielta perjantaina....:D
  Vilkutukset takas sinne! Koitahan jo tervehtya!
  Mervi

  ReplyDelete
 3. Upea toi musta kukkalaukku :P

  ReplyDelete
 4. Kiitos kommenteista! Itsekin tykkaan tosta kukkalaukusta ihan tosi paljon!!! Kuvaa voi klikata isommaksi, jolloin nakee yksityiskohtaisemmin sen kukan.

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...