Wednesday, October 14, 2009

Finnish American Business Guild

Olen Suomi-Amerikka bisneskillan toiminnassa mukana. Kokoonnumme noin kerran kuukaudessa Irvingissä sijaitsevassa Kauppakamarin tiloissa. Irving on muuten Espoon ystävyys-kaupunki! Bisneskilta järjestää erilaisia tapahtumia aluella sekä suomalaisille, amerikkalaisille että muunkin maalaisille. Teemme yhteistyötä myös muiden kiltojen kanssa.

Tällä hetkellä päällimmäisenä meillä on työn alla suomalaisen itsenäisyyspäivä-gaalan järjestäminen 5.12.09. Juhla on jo kahdeksas! Se on todella hieno ja juhlava iltapukujuhla illallisineen.

Muita bisneskillan järjestämiä tapahtumia ovat golfturnaus, jääkiekkoillat, cocktailpartyt muiden kiltojen kanssa sekä vasta järjestimme "job fairin".

Killan sivut löytyvät osoitteesta: www.fabg.org.


Kuvassa DFW-alueen metrojärjestelmä

Irvingin kaupungin mainos

Kokoushuone Kauppakamarilla

Lippuja Kauppakamarilla

Mustang-patsaat Las Colinaksessa

2 comments:

  1. Ollaanko siellä siis laajentamassa tuota metrolinjastoa? Se olis aika hieno juttu. Meidän Dallas-aikanahan yleiset kulkuvälineet oli siellä tosi onnettomassa jamassa, ainakin suburbiassa..

    ReplyDelete
  2. Moi Merja! Joo, DART laajenee kovaa vauhtia, nyt jo rakentavat tossa Carrolltonissa ihan vieressa. En oikein usko, etta se joka paikkaan tulee ulottumaan, mutta helpottaa varmasti monien ihmisten kulkemista.

    ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...