Tuesday, October 13, 2009

Kulmakarvojen muotoilu

Kun on ollut sairaana ja ns. "poissa pelistä" jonkin aikaa, tekee mieli laittaa itsensä kuntoon kun pääsee jaloilleen taas! Tänään oli vuorossa kulmien laitto. Amerikassa ei jostain syystä niitä nypitä missään, vaan ne otetaan vahalla. Se ärsyttää mun herkkää ihoa niin paljon, että olen joutunut turvautumaan ihan antihistamiiniinkin...

Kun ostoskeskuksessa aikanaan törmäsin Justringz'iin, siitä tuli minun juttuni! Kulmakarvat muotoillaan narun, kuin hammaslangan, avulla. Kuulostaa ehkä vähän oudolta, mutta toimii hyvin! Se on nopea, halpa (10 taalaa) ja hyvä menetelmä, eikä ennenkaikkea ärsytä ihoa.

Mistähän löydän huomenna itseni :-)???3 comments:

 1. Itsekkin tärmäsin näihin kojuihin joissa kulmakarvat muotoillaan langalla. :) HIh tosi hauskan näköistä puuhaa vaikka itse en käynytkään kokeilemassa :)

  ReplyDelete
 2. Moi Madde! Eikö ookki hurjan näköistä? Mut toimii ja käyn säännöllisesti!!!

  ReplyDelete
 3. En ole ennen kommentoinutkaan, mutta nyt jatan ensimmaisenkerran puumerkkini :).
  Taalla Intiassa ei tunneta kulmien vahauksia tai nyppimisia vaan kaikki hoidetaan langalla. Itse tykkaan siita ja harmittelen ettei Suomessa ole sita tapaa saatavilla.

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...