Friday, October 9, 2009

Kylppärit Amerikassa

Amerikan taloissa on ainakin tarpeeksi kylppäreitä! Ne ovat isoja ja hyvin varusteltuja, mutta yksi puutos niissä on suomalaisiin systeemeihin tottuneille: käsisuihkut puuttuvat pytyn yhteydestä! Suihkuissa on myös yleensä vain kiinteä suihku, joskin sen voi vaihtaa käteen otettavaksi.

Allaolevassa kuvassa on meidän ns. vierasvessa, jonka sisustusta vaihtelen kausittain. Värityksenä on joko mustavalkoinen nyt syksyllä, punavalkoruskea joulun aikaan, keväällä pinkki ja kesällä lime.

Jokaisessa talossa on isäntäväellä oma "master bathroom", jonne tyypillisesti vierailla eikä edes omilla lapsilla ole asiaa (omat lapsemme kylläkin suihkuttelevat siellä oikein olan takaa).

Yläkerrassa poikien valtakunnassa meillä on ns. "jack and jill"-kylppäri eli suihkuosasto on yhteinen, mutta kummallakin makuuhuoneella on oma peili-allasosasto. (kuvassa vasemmalla)

Yhteinen vessanpönttö ja suihkutila. Värit ovat pojille neutraalit ja niitä en kovin vaihtele.

Ja sitten vielä se samaan kylppäriin kuuluva toinen peili-allasosasto.

1 comment:

  1. Miksi Amerikassa on niin häveliästä tuo alapesu? Miten ihmiset saa oikeasti itsensä puhtaaksi niissä "kiinteissä suihkuissa"?

    ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...