Monday, October 12, 2009

Mani- ja pedikyyri!

Amerikkalaiseen kulttuuriin on aina kuulunut perinteisesti mani- ja pedikyyrit. Minäkin olen jäänyt niihin koukkuun! Käyn ainakin kerran kuukaudessa hoitolassa laittamassa jalat ja kädet kuntoon, kuumana sandaaliaikana vielä useamminkin. Nail saloneita on joka kulmalla ja se on kova bisnes vietnamilaisille täällä. Helpoksi hoitoon menon tekee vielä se, että kynsihoitolaan voi vain kävellä sisään ilman ajanvarausta!

Jalkoihin otan aina kynsilakan, mutta käsiin en, sillä se ärsyttää kasvojani. Silti on kiva pitää sormien kynnet siisteinä ja niihin otan rasvalla kiillotuksen. Täällähän on akryylikynnet sormissa todella suosittuja. Niitä en ole koskaan kokeillut, mutta nyt olisin kiinnostunut kokeilemaan geelikynsiä! Ehkä seuraavalla kerralla sitten!

Hoidon hinnaksi jää noin 40 taalaa jalat ja kädet. Siihen tietty päälle tippi eli 15-20 % laskusta. Mulla menee luottopaikassani 40-50 taalaa yleensä. Tänään tekijänä oli mies ja hän oli todella huolellinen, tarkka ja hyväotteinen. Aikaa meni melkein 2 tuntia. Aah, elämän pieniä nautintoja!!!


Valkoinen lakka ja musta kukka

Ruokakaupasta ostin tigia kokeiltavaksi (n. 5 eur puteli)

No comments:

Post a Comment

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...