Friday, October 23, 2009

Siedätyshoito

Olen käynyt siedätyshoidossa täällä Teksasissa jo 5,5 vuotta. Auttaa ihan hirveesti allergioihin!!! Ensin he tekivät allergiatestit ja sen mukaisesti lääkäri teki 2 eri uutetta, joita pistellään käsivarteen kahden viikon välein. Toisessa annoksessa on siitepölyjä ja homeita, toisessa sitten eläinten epiteeliä, huonepölyä ja torakkaa, LOL! Elimistöön siis pistetään pieniä määriä allergeenia, jolloin vähitellen elimistö rupeaa sietämään kyseistä ainetta.

Itselläni ainakin olo on vuosien varrella parantunut ihan hirveästi. Nykyisin voin jo vierailla eläinkodeissa enkä tarvitse lääkitystä. Tällä hetkellä minulla ei ole edes astmalääkitystä päällä. Vuosien lääkärissä laukkaaminen on siis auttanut! Aion jatkaa hoitoja vielä toistaiseksi, todennäköisesti usean vuoden ajan.


1 comment:

  1. Itselläni oli lapsena tosi paha astma ja eläin- ja siitepöly-allergia, tuntuu että mulla on hävinnyt kokonaan eläinpöly-allergia sen jälkeen kun otettiin tuo meidän villakoira, joka kylläkin on allergisoimaton rotu. Mutta ihme kyllä enää ei tuu oireita edes kissoista, mitkä ennen oli kaikkein pahimpia allergisoimaan! :)

    ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...