Sunday, October 4, 2009

Sisustuselementti

Toin Suomesta Fokus-kangasta yhden kuvion verran ja tein siitä seinäkoristeen. Leikkasin styroksista sopivan palan ja nastoilla kangas pingotettiin kiinni siihen. Amerikan styroksipalat ovat sen verran isoja, että sitä jäi vielä jäljelle melkein yhtä iso pala... Näppärästi ja edullisesti sain aikaiseksi näyttävän koristeen! Täällä yksi sisustuskauppa myy Marimekon vanhoja kankaita edullisesti eli käyn hankkimassa sellaisen siihen toiseen kappaleeseen piakkoin!
3 comments:

 1. Hauska idea :) Olen loytanyt blogisi jonkin aikaa sitten ja nyt uskallauduin kommentoimaan :)

  ReplyDelete
 2. Moi Kati!
  Nyt vasta ehdin lukemaan kunnolla blogiasi mutta luinkin sen sitten kerralla läpi. Sinä se jaksat sisustaa! Pai mukavaa muistoa minullakin mainion ruokapöytänne äärestä :)

  Mua alkoi oikeasti vähän itkettää kun näin ne kuvat (kamalista) ruokakauppakoristeluista. Tuollaiset mauttomatkin jutut voivat herättää ihan hirveän kaipuun, koska tuovat heti mukanaan sen vahvan tunnelman sieltä. Elämä on tosi hyvää täällä juuri nyt, mutta niin se oli sielläkin - ikävöintiä ei voi välttää!

  Vähän Amerikka-tunnelmaa lähdetään sentään hakemaan toisen ex-Tex-rouvan kanssa tammikuussa, Bostoniin ostoksille. Aion käydä myös ihan tavallisissa marketeissa fiilistelemässä ja ostamassa vaikka hot wings-kastiketta :)

  Halauksia täältä Espoosta!

  ReplyDelete
 3. Tiia: tervetuloa vaan lukemaan ja etenkin kommentoimaan!

  Anna: kiva kun sinakin tulit kaymaan blogissani! Aikoinaan kavin sinun blogissasi erittain usein, varsinkin silloin kun seurasimme vauvan odotusta :-). Joo, ruokakauppojen kraasat ovat kamalia, Potterybarn ja Crate&Barrel vahan eri luokkaa... Paitsi et meidan noita on ostettu Krogerista (sen se on vahan nakoinenkin...)!!!

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...