Monday, October 19, 2009

Uusia t-paitoja

Löysin ihanan, mulle sopivan t-paita mallin yhdestä kaupasta ja kävin hamstraamassa sieltä uusia teeppareita, pari paitapuseroa sekä toiveikkaana uuden jumppa-asun mahdollista pian tapahtuvaa jumppaan paluuta varten! Selkä alkaa olla kunnossa ja sairastettu influenssakin vain muisto. Täällä vaihtuvuus kaupoissa on niin suuri, että jos löytää jotain, kannattaa heti tarttua siihen hanakasti tai muuten voi jäädä luu käteen.

Vielä piti mainita tästä amerikkalaisesta tavaroiden palautus-järjestelmästä, mikä on ihan uskomaton! Kaikilla ostoksilla on aina palautusoikeus (se mainitaan erikseen, jos ei ole) yleensä 30, 60 tai 90 päivää, jopa 180 päivääkin! Aina et edes tarvitse kuittia palautukseen eikä tarvitse selitellä mitään. Joillakin ketjuilla, kuten esimerkiksi Gapilla, on voimassa myös "price adjustment policy" eli asiakkaalla on oikeus saada ostamastaan tuotteesta hyvitystä, jos kyseinen tuote menee alennukseen 14 päivän aikana. Uskomatonta! Eli voit mennä kuitin kanssa Gappiin kahden viikon sisällä ja myyjä skannaa kuitin ja palauttaa rahaa sinulle, jos ostamasi tuotteet ovat halpuneet tässä välissä... Voitte vaan kuvitella, minkälaista rumbaa on olla myyjänä täällä, LOL!!! Amerikkalaiset kun yrittävät palautella jos jonkinlaista tuotetta...1 comment:

  1. Voi tuo palautusjarjetelma on niin hyva! Ma kylla yleensa saastan kuitin etta voin sen kanssa palauttaa mutta tosissaan vien takaisin huomattavan paljon enemman kuin koskaan Euroopassa ollessa! Ja lisaksi, jos on kyse vaikka jostain sahkolaitteesta tai jostain - imuri, leivanpaahdin etc, ei tarvita edes sita alkuperaista pahvilaatikkoa. Takaisin vaan jos mieli muuttuu! Ihanaa!

    ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...