Sunday, November 22, 2009

Joulukoristelua ja joulukuusidilemma!

Olen laitellut joulukoristeita kotiin viime päivinä. Hommat ovat vielä kesken, kun tavaraa on niin paljon ja ilmeni ongelma: näin Dillardsilla niin ihanan kuusen, että haluaisin sen! Se on allaolevassa kuvassa eli valkoinen joulukuusi tosi mageilla koristeilla (musta-valko ja punaisia). Mies ei vaan oikein innostunut... Joten perinteinen tylsä vihreä kuusi on vielä vintillä ja mietitään, mitä tehdään!!! Laittakaa hyvät lukijat mielipiteitä!!!


Kynttiläasetelma

Potterybarnin jouluastiasto on ihana! Kuvassa Vixen :-)!


8 comments:

 1. Hih, ma oon kuullu niin monen haikailevan tana vuonna valkoisen joulukuusen peraan.... Ite en oo kuitenkaan oikein lammenny ajatukselle, kylla sen vihrea olla pitaa! Ja natit valkoiset kuusenkoristeet erottuvat paremmin:)
  M

  ReplyDelete
 2. Ei valkoista minunkaan mielesta,vihrea tietenkin! :)
  Ma oon miettinyt etta pitaisko tana vuonna ostaa tekokuusi, mika sun mielesta on taalla jarkeva tekokuusen hinta? kun hintoja aika laidasta laitaan, Mchaelsilta olen katsellut ja kuusi $ 100- 300.

  ReplyDelete
 3. Ei ole vihreän kuusen voittanutta.

  Tiina

  ReplyDelete
 4. Valkoinen kuusi olisi minusta kaunis. Mutta ainakin puolet vähemmän koristeita kuin tuossa kuusessa, huh!

  Vihreähän sitäpaitsi sopii tosi harvaan sisustukseen. Valkoinen olisi ajaton.

  ReplyDelete
 5. Mä komppaan Merviä: vihreä kuusi, mutta runsaasti valkoisia koristeita, sellainen olis ihana!

  ReplyDelete
 6. Kävin eilen 3-vuotiaan pojan kanssa kuusiostoksilla. Hän olisi halunnut valkoisen kuusen, mutta pidättäydyin vihreässä. Target:sta löytyi edullinen kuusi (20 $, 6 jalan korkuinen) ja se riittää tuomaan joulun tunnelman.

  ReplyDelete
 7. Hei! Löysin blogisi muutaman USA-blogin kautta :)

  Mun täytyy kannattaa valkoista, sain sellaisen kuusen Suomessa pari vuotta sitten hankittua (nythän niitä löytyy jo paremmin) ja ihanan talvinen on ollut!
  Ehkäpä miehet tarvitsevat hieman totuttelua ja meilläkin oli aluksi kaksi kuusta ja se valkoinen oli keittiössä. Nyt oikeastaan odotan enemmän valkoisen koristelua valoilla ja puna-valkoisilla lumiukkoaiheisilla koristeilla, joita olen ostellut vuosien varrella myös USA:stakin.

  Ehkä tuo koristelu oli siinä kaupan kuusessa aika radikaali ja siksi tuntui miehestäsi oudolta. Eli osta pieni valkoinen ja totuta sillä ;)

  ReplyDelete
 8. Kiitoksia kommentoijille! Taidan laittaa kuitenkin sen vanhan vihrean nyt esille, mutta jos pienempi valkoinen loytyy edullisesti, ostan sen johonkin muuhun tilaan. Ehka joulun jalkeen taraytan super salesta sitten ison valkoisen :-)?

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...