Saturday, November 28, 2009

Kiire päivä!

Olen tänään viuhtonut paikasta toiseen. Joku minut tunteva voisi sanoa, että "niin, kerro jotain uutta!"... No jokatapauksessa valmistauduin iltaa varten hakemalla eri kaupoista tarveaineita tarjottavia varten. Yhdestä kaupasta hain meetwurstit ja suolakurkut, toisesta leivät ja kolmannesta rahkan. Kaikki kaupat texas style noin parinkymmenen mailin päässä toisistaan... Meillä kokoontui nimittäin ripariporukka tänään. Pyöräytimme porukalle herkkuleivät ja kääretortut, jotka menivät kuin kuumille kiville!

Mies oli sillä aikaa laittanut pihalle jouluvalot ja hän koristeli lasten kanssa myös joulukuusen, sen perinteisen vihreän sellaisen :-). Laitan kuvia myöhemmin.

Aamulla kävin myös hierojalla sekä lunchia söimme uuden "isoäitini" kanssa. Ystävättäreni äiti halusi sinetöidä minut granddaughteriksi, sillä hänellä ei ole koskaan ollut lastenlapsia. Se sopii minulle, sillä minulla ei ole koskaan ollut grandmomia!!! Kaikkea sitä ihminen saakin, kun vaan malttaa odottaa :-)!No comments:

Post a Comment

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...