Wednesday, November 4, 2009

Kullannuput

Meillä on mieheni kanssa kolme yhteistä poikaa! Kaikki vaaleita versioita miehestäni! Kivoja, touhukkaita poikia, ei kuitenkaan rasavillejä. Tyttö olisi ollut kiva lisä vielä tähän katraaseen, mutta ehkä pärjään sittenkin paremmin poikien kanssa? Ei temppuilua vaatteiden kanssa, ei juonittelua, ei vastaansanomisia. Ainakaan vielä, LOL!!!

Esikoinen on syntynyt v. -95 La Jollassa, Kaliforniassa. Hän on nyt 8-luokalla ja käy suomalaista rippikoulua. Soittaa klarinettia koulun bandissa. Ihan ilmetty kopio isästään, mutta muistuttaa myös nyt kasvaessaan minun veljeäni.

Keskimmäinen syntyi v. -98 Oulussa kesken opiskelujeni melkein kesälomalla. Hän aloitti syksyllä middle schoolin ja on siis 6-luokalla. Soittaa huilua ja hoitelee kouluhommat todella tunnollisesti. Omaa äitinsä liukasliikkeisen ja sähäkän luonteen.

Kuopus syntyi kohta 7 v. sitten täällä Teksasissa. Hän on 1-luokkalainen ja harrastaa koripalloa ja partiota. Hän on todella samanlainen kuin vanhin veljensä, jota pitääkin suurimpana idolinaan. Meidän kaikkien silmäterä!

Pojat Oulun Kiikelin rannassa kesällä -08

Kodin lähellä Oulussa, kesä -08

Kuopus lauttamatkalla Hailuotoon, kesä -08

Keskimmäinen

Esikoinen

4 comments:

 1. Onpas komeita nuoria miehia!

  Totta on, etta tyttojen maailma on aivan erilainen kuin poikien. Sain tyton, kahden pojan ja kymmenen vuoden tauon jalkeen. Han on pian 8-vuotias neiti ja olen huomannut, etta elama poikien kanssa oli paaaaljon yksinkertaisempaa. Mutta on kylla ihan mukavaakin paasta tutustumaan pienten tyttojenkin maailmaan.

  ReplyDelete
 2. Hei ma oon nakojaan nykyaan "Lahti, Southern Finland"!!! Taa on niiiiiin outoa!!!! Hih!
  Aamulla kun herasin oli lumi edelleen maassa, ja kohta lahdetaan tenavien kanssa pihalle sita ihmettelemaan:)
  Halit, pusut ja terveiset,
  M

  ReplyDelete
 3. Voi meillä on mennyt toisinpäin... tytöt on niin helppoja poikaan verrattuna joka tykkää kätistä ja juonitella.. ja juonia! Monesti ajattelen että oivoi miten helppoa olisi ollut elämä vain kahden tyttölapsen kanssa..

  ReplyDelete
 4. Arvaa mikä on hassua... Silloin vuonna 2002 olin ihan ihmeissäni, kuin joillekin ihmisille tulee edes mieleen hankkia KOLMAS lapsi :-D Silloin H oli mahassa ja mä olin ihan kauhuissani koko jutusta!! Tealle taisi tulla silloin neljäs, jos mä ihan oikein muistan, ja musta se oli NIIN outoa. Mutta kyllä nyt naurattaa, kun kolme lastahan on niin "normaalia" ja tuntuu helpolta luvulta. Meikäläisellä neljä poikaa :-) Ei olis kyllä silloin 7v sitten uskonut, kun vielä tähän aikaan silloin kärvistelin jättiläissuuren mahan kanssa kuukauden päivät.. (H syntyi 5.12.)

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...