Tuesday, November 10, 2009

Monenlaisia matkoja...

Meidän perheessä matkustetaan melko paljon. Varsinkin mies. Hän on työnsä puolesta reissussa enemmän kuin olisi tarvis... Pääasiassa Pohjois-Amerikan rajojen sisällä, mutta myös Euroopassa. Tahti on ihan viime aikoina vähän rauhoittunut, mutta vieläkin reissua pukkaa. Tuntuu, että käyn lentokentällä vähintään pari kertaa viikossa viemässä tai hakemassa.

Minäkin reissaan bisnekseni tai ammattini myötä vähäsen, ehkä noin muutaman kerran vuodessa. Nämä ovat ihania, rentouttavia matkoja, vaikka monesti ohjelma on tiukka. Matkaseuralaiseni on helppo ja ihana ihminen. Aina silloin tällöin repäisen ja käyn jossain hurvittelureissullakin tyttöjen kanssa, kuten esimerkiksi Nykissä viime keväänä.

Pari kertaa Amerikan vuosien aikana olemme onnistuneet lähtemään miehen kanssa kaksistaan reissuun. Se vasta luksusta onkin, mutta hirveän järjestelyn takana... Ehkä tulevaisuudessa enemmän, kun lapset kasvavat?

Joka kesä matkaamme koko perhe Suomeen. Se jos jokin on melkoinen ponnistus! Ennen lähtöä on paljon huolehdittavaa ja pakkaaminen kahdeksi kuukaudeksi on haastavaa. On kuin maratonin olisi juossut, ennen kuin meidän perhe istuu lentokoneessa... Olemme matkustelleet perheenä jonkin verran myös täällä Usa:ssa.


Kaksin Scottsdalessa, Arizonassa 2/2008

Bisnesmatkalla St. Louisissa, 4/2008

Oulun lentokentällä palaamassa Teksasiin 7/2008

2 comments:

 1. Hih, muutama matkalaukku! ;D

  Me kaydaan yleensa mieheni kanssa kaksin matkoilla. Ollaan oltu Meksikossa muutama kerta ja eri paikoissa taalla jenkeissa.
  Suomessa me kaydaan yleensa joka toinen kesa, tosin mieheni ei tule mukaan joka kerta.
  Rakastamme mieheni kanssa matkustamista, ja se onkin yksi haaveistamme mita teemme enemman sitten kun pojat ovat muuttaneet pois kotoa.

  ReplyDelete
 2. Susa, eiks ookki kamalaa tuo meidän matkisten määrä??? Ihan älytöntä! Viime kesänä menimme puolet vähemmällä volyymilla ja hyvin pärjättiin!!!

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...