Wednesday, November 11, 2009

Pikku partiolainen

Tänään vietettiin Amerikassa sotavetenaarien muistopäivää. Koulussa oli juhlatilaisuus aamulla. Partiolaiset pukeutuivat uniformuihinsa ja suorittivat joitain tehtäviä, kuten esimerkiksi vanhan Amerikan lipun polttamisen (flag retirement) ja paikalle kutsuttujen vetenaarien muistamisen.

Meidän kaikki pojat ovat olleet partiossa. Isommat pojat olivat aikanaan vuosia ja nyt on kuopuksen vuoro. Hän laittoi eka kertaa virallisen partiopaitansa päälle tänään ja oli siitä hyvin ylpeä, kuten allaolevasta kuvasta näkyy!!!


Partiolaiset valmistautuvat seremoniaan koululla

Jonossa paikalle

Teksasin lippu

3 comments:

 1. Erittain reippaan nakoinen partiolainen siella :D

  ReplyDelete
 2. Mainio kuva teidan kuopuksesta!!! Onkos se partio niin ylityollistavaa (vanhemmat myy kekseja, kakkuja, aikakauslehtia ym.) kuin puhutaan? Meidan esikoinen olisi kiinnostunut asiasta mutta kun en todellakaan koe olevani mikaan myyntitykki luonteeltani, niin vahan arveluttaa sitoutua...

  ReplyDelete
 3. Tiia: juu, reipas on :-)!

  Anonyymi: Ei se partio nyt mitaan myyntihommaa ole ainakaan. Pojat myyvat popcorneja ja tytöt keksejä. Meillä jäi myynti välistä, ku oltiin sikainfluenssassa, mutta joudumme kirjoittamaan 45 taalan shekin korvaukseksi. Muuten kyllä pitää kokouksiin ainakin näin pienten kans osallistua, mutta tykätään kovasti! Saa uusia ystäviä ja kivoja juttuja :-)!

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...