Wednesday, December 16, 2009

Erikoisessa kirkossa ja mellevä synttärikakku

Vein vieraamme sunnuntaiaamuna kirkkoon, jossa meininki on kuin rockkonsertissa! Pääosa seurakunnasta on nuorta väkeä ja sitä on paljon! Hurja määrä henkilökuntaa ohjaa ihmismassojen liikkumista kirkon sisällä ja kun messu alkoi, ei kyllä tiennyt olevansa kirkossa... Bändi soitti menevää musiikkia ja ihmiset ympärillä jammailivat ja lauleskelivat. En osaa edes arvioida, montako tuhatta ihmistä kirkkosalissa oli.

Kirkon webbisivut ovat: www.fellowshipchurch.comLastenhoitotilat olivat kuin leffateatterissa. Oli valoa, vilskettä ja meininkiä. Lastenhoitotilat ovat jaettu iän perusteella. Jopa vastasyntyneen vauvan voit jättää hoitoon. Isommille lapsille on pyhäkoulua ym aktiviteettia messun ajaksi.

Kun olimme selvinneet kirkosta kotiin, vieraamme täyttivät edellisenä päivänä loihtimansa esikoisen 14-vuotissynttärikakun. Ja oli kuulkaa hyvää!!! NAM!!!

No comments:

Post a Comment

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...