Tuesday, December 22, 2009

Ihana, ihana joululahja!!!

Olimme perjantai-iltana pikkujouluissa amerikkalaisen ystäväni luona vieraani kanssa. Tapasimme suomalaissyntyisen miehen, jonka sukunimi oli Heikkinen. Hän oli kasvanut Amerikassa, mutta hän oli kovin ylpeä suomalaisista sukujuuristaan. Hänen vaimonsa oli myös erittäin mukava ja vaihdoimme puhelinnumeroita.

Seuraavana aamuna tuli tekstari, jossa meitä pyydettiin tulemaan rva Heikkisen omistamaan hiushoitolaan vieraiksi. Menimme tietysti ja saimme nauttia aivan ihanista hoidoista, hieronnasta, hiustenleikkuusta ja lopuksi stailauksesta. Ihana kokemus!!!

Hiushoitola on nimeltaan Splurge salon ja se sijaitsee Flower Moundissa uudella shopping alueella (The shops at Highland Village). Heidän webbisivunsa ovat:

http://www.splurgesalon.com/

Erikoisuutena oli myös, että he eivät ota vastaan juomarahaa! Rva Heikkinen ei itse ole kampaaja, vaan hän omistaa paikan ja pitää huolen, että kaikki sujuu hyvin. Kampaajat olivat kaikki amerikkalaisia ja tunnelma hyvä.

Sisustus on moderni: mustavalkoinen, jossa punaista ja ripaus harmaata. He käyttävät Kerastase sekä Shu Uemura-tuotteita, jotka ovat kaikki erittäin laadukkaita. Asiakkailla on myös käytössään tarvittaessa internet!


1 comment:

  1. Vautsi, varmasti oli aivan mielettoman ihana paasta kaikkiin hoitoihin.
    Aika erikoista ettei ole tippeja,mutta kiva niin!
    On varmasti nyt todella virkistynyt olo kaiken hemmottelun jalkeen. :)

    ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...