Monday, December 28, 2009

Joululomalla

Joulua on vietetty oikein urakalla! On auottu lahjoja, syöty hyvin, levätty, kyläilty ja käyty leffassa (It's Complicated, oli muuten tosi hyvä!). Isot pojat ja minä saimme yllärilahjana iphonet joulupukilta. Tai minä tietty tiesin siitä, kun itse ne tilasinkin, mutta pojille se oli iso yllätys. He olivat toivoneet itoucheja, kun olimme kertoneet, että iphoneja ei voida operaattorin vaihtohässäkän vuoksi laittaa. Se olikin yllättävän helppoa ja sain pitää vanhan numeronikin.

Kuopus sai oman kannettavan pikku koneen, joka tänä aamuna juuri saapui Fedexillä. Riemu on kova, siitä on kesästä lähtien puhuttu...

Perheen tytöt saivat lahjaksi pikku matkan tammikuulle. Lennahdämme pikku porukalla Memphisiin viikonlopuksi seminaariin ja vähän humputtelemaan. Suunnitelmissa on myös käydä Elviksen kotona Gracelandissa.

Rytmit ovat vähän sekaisin, nukkumaan mennään vasta pikkutunneilla... Mutta eikö se näin joululomalla olekin sallittua?No comments:

Post a Comment

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...