Wednesday, December 16, 2009

Pari ostosta...

Ostin viikonloppuna tällaisen karvaliivin. Tämä käy melkein talvitakista täällä Teksasissa. Nyt onkin tarjolla kaikenlaisia ihania vaatteita näin joulun alla. Kaupat ovat pullollaan toinen toistaan upeampia juhlamekkoja, pikku boleroita, juhlalaukkuja, kenkiä ym.


Kaikkein uusimmat kukkalaukkuni :-)

4 comments:

 1. Ooh, aivan ihana karvaliivi,tyylikas! Mista loysit sen? Saattaisin myos haluta sellaisen.. :D Metallitorso kans kiva... :)

  ReplyDelete
 2. Moikka Madison! Ostin sen Dillardsilta ja se on merkiltaan Investments. En tieda, onko teilla pain Diltsun tavarataloa, ehka ei. Taalla kylla myydaan noita liiveja vahan joka paikassa.

  ReplyDelete
 3. Hmm,no niinpas on. Liikkeita en ole nahnyt ja katoin niiden sivuilta ettei New Yorkin tai Connecticutin osavaltioissa ole ainuttakaan. Mika se sellainen on kun ,taalta ei loydy. Hoh. :D Mutta joo, varmaan vastaavaa loytyy kylla kun kavis kiertelee.

  ReplyDelete
 4. Diegossa nuo liivit on myös tosi suosittuja. Täällä riittää pitkähihainen ja joku liivi päälle talvella ihan hyvin.

  Muuten tuosta kirkosta alla... Yleensä sunnuntaisin kun mentiin Dallasissa Grapevine Mallille katsottiin noita jonoja tonne kirkkoon ja todettiin että onneksi ei olla kirkossakäyviä ;)

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...