Friday, December 18, 2009

Ystäväni joulukoristeita

Vaihdoin blogini taustavärejä erään lukijani toiveesta. Nyt saatte katsella joulunpunaista vähän aikaa :-)! Kiitos palautteesta, itsekin olin miettinyt jo värien vaihtoa jonkin aikaa.

Ihana ystäväni järjesti luonaan isolle porukalle joululounaan tällä viikolla. Tämä oli jo toinen laatujaan, sillä hänellä on niin paljon ystäviä, etteivät kaikki millään mahdu edes kerralla :-). Hän on todella taitava käsistään ja luova ihminen, jolta onnistuu myös leivonta ja ruoanlaitto normaalia kätsymmin. Halua on myös laittaa ja antaa toisille. Kuvasin hänen kotonaan joulukoristeita ja laitan niitä hänen luvallaan tänne blogiin.

Joulupukki ja tontut puuhissaan pihalla. Nämä hahmot ovat itsetehtyjä. Kerrassaan hurmaavia! Oravat vaan meinaavat vohkia yhden hahmon pään koko ajan...

Lumimarjataulu ja kauniita koristeita

Joulukylä. Tänä vuonna oli kuulemma laittanut vaan miniversion. Yhtenä vuonna hänellä oli joulukylässä myös revontulet, tehtynä jouluvaloista isolle kartongille.

Yksi pukeista piti partiota sisälläkin takan edessä.

4 comments:

 1. Katoin eka etta lapset on pihalla leikkimassa tonttulakit paassa,kunnes luin ja suurensin kuvaa! :)
  Noi joulukylat on jannia, niita myydaan joka paikassakin. Onhan ne tavallaan aika hauskojakin, js varsinkin jos ois pienia lapsia ja tilaa mihin tollanen vasata. :)

  ReplyDelete
 2. Moikka! Hauska nähdä taas näitä sun kuvia - ehdin viimein katsastamaan blogipäivityksiä! Tosiaan se musta tausta oli mulle myös vähän hankala, jotenkin itsestä tuntuu että valkoiselta pohjalta / vaalealta pohjalta on oikeastaan helpoin katsoa kuvia ja lukea tekstiä.

  Aah, joulusiivous meillä menossa tämän lattiarempan jälkeen. Just vahasin ruokatilan laatat ja odottelen että kuivuvat. Sit saadaan pöytä takas olkkarin keskeltä ja muutenkin tavaroita paikoilleen!!

  Terkkuja!!!

  ReplyDelete
 3. Hei. Ihania kuvia. Lapseni (2 ja 4v) olivat ihan innoissaan. Kiitos, että vaihdoit taustavärin. Tämä on ihanan jouluinen sekä selkeämpi.
  T.Heidi

  ReplyDelete
 4. Taallakin nakee noita ihmisen kokoisia tonttuja pihoissa. Eka kerran ihan saikahdin, kun kuljin eraan talon ohi ja siella istui pukki verannalla. Nyt olen jo tottunut kaikenmaailman seinia pitkin kiipeileviin tai ikkunoista kurkisteleviin olioihin.

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...