Sunday, January 10, 2010

Ajelulla Fort Worthissa

Päätimme mieheni kanssa viedä vieraamme ihan ex tempore ajelulle lähikaupunkiin Fort Worthiin, mikä on kuuluisa stockyardeistaan ja Billy Bob'sista. Lähdimme liikenteeseen auringon jo laskiessa. Ajomatka oli noin 45 min meiltä.


Tässä näkyy stockyardsin kyltti keskellä Fort Worthin keskustaa. Stockyardseilla on siis elävää karjaa, kuten lehmiä ja härkiä.


Tässä on rodeon sisäänkäynti ja cowboy houkuttelee ihmisiä sisään. Me emme voineet mennä, sillä olen niin allerginen kaikenlaiselle karjalle.


En ole muualla maailmassa nähnyt lehmää liikennemerkissä...


Vieraamme halusi ostaa stetsonin ja bootsit muistoksi Teksasista. Kaupat olivat näitä pullollaan, mutta hinnat aika suolaisia... Stetson lähti mukaan, mutta bootseja aiomme katsoa vielä muualtakin.


7 comments:

 1. Hihii, meijan entisella kotiraitilla killitti ankka-varoitusmerkki!

  ReplyDelete
 2. Kunnon cowboy meininki...makeita bootseja!

  ReplyDelete
 3. Kiva nähdä kuvia paikoista, joissa on itsekin tullut käytyä! Leghorns-härät jäivät kuvistasi pois. Niiden sarvet ovat kyllä mittavat ja vähän pelottavat, kun kadulla kulkevat hevosten selässä olevien cowboysien valvonnassa. Juu, buutsit ovat kovin kalliita, mutta käsintehtyjä ja ihmeen mukavat jalassa. En kyllä itsekään raaskinut ostaa.

  ReplyDelete
 4. Jutta! Oletko itse asunut taalla vai ollut vaan kaymassa? Ma en tieda muuta kuin longhorns harkia, mita ne leghornsit ovat? Ei sattunu kuvaan sopivasti yhtaan sellaista... Buutsit pitais itsenikin ostaa!

  ReplyDelete
 5. Käymässä vain, kuten niin usein mm La Jollassakin!! Longhorns härkiä tarkoitin, anteeksi väärä nimi, mutta 5. polven hesalaisena en muistanut oikeaa nimeä kun nuo lahmät aika vieraita.

  Hauska sattuma, että käsittääkseni sinä myös olet hammaslääkäri. Niin minäkin. Potilaita en tosin ole hoitanut vuosiin, vaan ole tutkija ja siksipä myös Texasissakin kävin meetingin puitteissa.

  ReplyDelete
 6. Jutta! Mitä tutkit ja missä yliopistossa? Täällähän Dallasissa on tosiaan iso hml-laitos. Mä olen itse kliinisen työn tekijä...

  ReplyDelete
 7. Helsingin yliopistosta valmistuin hammaslääkäriksi 1985 ja väittelin 2000 saatuani neljä lasta elämän alkuun. Jäin tutkimuksen pariin väiteltyäni ja nykyisin teen tutkimusta glycobiology ja allergy nimikkeiden alla kuitenkin edelleen HY:ssä. Olen ajautunut erilleen käytännön hammaslääkärintöistä jo ajat sitten biokemian ja patologian puolelle, joten matkani maailmalla (etenkin USAssa) ovat siis ei kliinistä. Ilahduin kovin, kun löysin blogisi - kiitos!!!

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...