Tuesday, January 26, 2010

Organisointia

Kun on kaikki lapsoset samaa sukupuolta, vaatteiden ja lelujen kierrätys perheen sisällä sujuu mainiosti! Nyt ollaan sellaisessa tilanteessa taas, että kaikkien poikien vaatehuoneet on käytävä läpi ja vaatteita siirrettävä paikasta toiseen. Kaikki ovat venyneet pituutta niin, että t-paidat ovat lähinnä jo kohta napapaitoja ja housujen luullaan pian shortseiksi ;-). Esikoinen saa sitten kaupasta uusia vaatteita ja pienokaisen vaatteet menevät eteenpäin joko charityyn tai eräälle suomalaiselle rouvalle.

Paperiakin on kertynyt taas kiitettävästi. Minun on ruvettava toisesta päästä laittamaan pois, kun ei enää mappejakaan tai foldereita mahdu laatikoihin. Ajattelin aloittaa hml-mapeista, ne joutavat pahvilaatikoihin garageen pois tieltä. En halua laittaa niitä poiskaan, sillä eihän sitä koskaan tiedä, vaikka joku pojista innostuisi lukemaan hammaslääketiedettä??1 comment:

  1. Hei, ma nain jossain siivousohjelmassa hyvan vinkin lasten kaikenmaailman askartelu- ja muiden tarkeiden projektien tallettamiseen! Skannaa ne kaikki tietokoneelle, niin ovat siella tallessa, eika tartte niita ihan kaikkia sailoa laatikoissa.

    Tsemia prokkiksiin!
    M

    ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...