Sunday, January 24, 2010

Rauhallinen rentouttava viikonloppu!

Tänä viikonloppuna ollaan oltu aika rennosti viimeaikaisen matkustelun vastapainoksi. Mieskin tuli kotiin reissusta perjantaina, edellisenä viikonloppuna me mentiinkin ristiin. Lauantaiaamuna veimme kuopuksen koripallopeliin. Kuva alla.


Kävin ystäväni kanssa pedi- ja manikyyrissä, syömässä ja session päätteeksi yhteinen kaverimme soitti yllättäen ja kutsui meidät kylään ex tempore katsomaan heillä tehtyä remonttia. Hieno oli!


Aamupalaksi olemme nauttineet yrttiperunoita ja ihania tuoreita marjoja, NAM! Nyt vielä sunnuntai-iltana suuntaamme mieheni kanssa leffaan!


1 comment:

  1. Hei,
    halusin vain tervehtia sinua. Osuin jokin aika sitten blogiisi ja nain ulkosuomalaisena, itsekin USA:ssa aiemmin asuneena, on mukava lukea ajatuksiasi ja puuhastelujasi. Itse olen jokin aika sitten aloittanut oman blogin kirjoittamisen, voit lukea minusta lisaa osoitteessa www.mysocalledlife365.blogspot.com.

    Terveisia UK:sta!

    ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...