Monday, February 22, 2010

Ja sitte taas vähän hankintoja...

Allaolevassa kuvassa on muutama Tommy Hilfigerin paita, jotka lähtevät huomenna postissa ystävälleni Suomeen. Hän on siis ne "tilannut" minulta. Joskus lähettelen/tuon tullessani/laitan miehen mukaan työmatkalle Suomeen vaatteita. Jos sinulla on mielessäsi joku aivan ihana tuote, voit aina kysyä minulta apua. Mulla on Suomen luottokortti ja maksu siis tapahtuu Suomeen euroina.


Löysin pari kivaa, edullista perusmekkoa sekä Hiltsulta tuon mustavalkotunikan, joka on ihanan ohutta kangasta ja siinä on vyö. Kiva leggareitten kanssa sitten kun lämpeää! Tässä välihuomautuksena, että huomiseksi luvattu TAAS lunta ja kylmää keliä... Ei oo koskaan ollu tällaista talvea täällä meidän oloaikana...


Kevät on siitä huolimatta mulla mielessäni ja allaolevalla uudella rahilla on kuopukselle muutama kivanvärinen t-paita sopivia kelejä odottamassa. Uutena ihastusvärinäni on turkoosi ja loppuviikosta esittelen muutamia turkooseja sisustusjuttujakin. En ole koskaan käyttänyt sitä sisustusvärinä, muuta kuin ulkona takapihalla poolilla.


Ja sitten muutama paitsikka! En ole paitapuseroihmisiä, mutta löysin sopivan mallin ja otin niitä sitten vähän joka värissä... Näissä on kivat 3/4 hihat, jotka ovat kuumassakin ilmastossa ok.


Ja paitsikat jatkuvat pinkeissä sävyissä!


6 comments:

 1. Sanoit että mahdollisesti pystyisit lähettelemään sieltä jotain tiettyä tavaraa suomeen.. Siellä on vissiin Conversen tennarit huomattavasti halvempia kun täällä Suomessa? kuinka paljon maksaisi sellaisen kenkäparin lähettäminen suomeen? ( mahdolliseesti kahtienkin)

  Tietenkin maksaisin ensiksi ja tämän jälkeen odottaisin vasta pakettia mutta näin ensialkuun vain kyselen, onko tässä edes mitään järkeä :)Vastapalvelukseksi tietenkin myös täältä saa toivoa jotain pakettia :)

  ReplyDelete
 2. Moi Aasim! Voisin punnita noi converset tossa nurkissa, mitka edelliselta vieraalta jai ja katsoa hintaa... Meidan vieras oli converse-friikki nääs, niita loyty joka väriä... maksoivat kait noin parikyt taalaa pari. Voit laittaa mulle vielä mailia osoitteeseen samumiika@yahoo.com.

  ReplyDelete
 3. ihania vaatteita taas kerran! Mista olet loytanyt tuon ihanan lime rahin?

  ReplyDelete
 4. Anonyymi: ostin sen eilen Targetista Irvingista ja se oli puoleen hintaan! Ei ollut kovin kallis oikeelta hinnaltaankaan, joten todellinen loyty, kun olin suunnitellut laittavani limet jutskat kehiin formal living roomiin joka tapauksessa. Ja se on yllattava kylla ihan laadukkaan oloinen ja tosi sieva luonnossakin!

  ReplyDelete
 5. Rakastan noita Hilfigerin t-paitoja ja Gantin myös.
  Ovatko ne paljonkin halvempia että niitä kannattaa sieltä asti lähettää? :)
  Millaisia lisäkustannuksia tulee? tullit, verot?

  Niin, ja tykkään tästä blogista oikein paljon :)

  ReplyDelete
 6. Anonyymi: moi ja kiva ku tykkäät ;-)! Kyllä Hiltsut ovat täällä huomattavasti halvempia kuin Suomessa, Gantia ei löydy Teksasista lainkaan. Postimaksut ovat tietty kalliihkot, mutta eihän sitä tulleja lahjoista makseta... Verot on jo kertaalleen tänne maksettu! Täällähän vero maksetaan aina kassalla vielä hinnan lisäksi. Teksasissa vero on noin 8.25 %.

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...