Sunday, February 7, 2010

SNY eli Suomalaisten Naisten Yhdistys

Dallasissa perustettiin tasan 12 vuotta sitten SNY suomalaisille naisille helpottamaan tänne muuttoa ja auttamaan naisia löytämään tekemistä ja suomalaisia ystäviä. Olen ollut mukana toiminnassa vuodesta 2001 lähtien ja se on ollut mukavaa. SNY:llä on pieni johtokunta, joka valitaan joka vuosi uudestaan ja joka sitten valmistelee ohjelmaa tulevaksi toimintakaudeksi. Olen ollut puheenjohtajana parikin kertaa, mutta nyt tällä hetkellä ihan vaan tavallisena jäsenenä.

Järjestämme kaksi kertaa vuodessa sääntömääräisen jäsenkokouksen, joista kevätkokous oli siis nyt perjantai-iltana puheenjohtajamme kotona. Kokouksen yhteydessä meillä on illanvietto iltapaloineen ja joskus pientä ohjelmaakin. SNY järjestää joitain kursseja ja kerhoja sekä pikku retkiä. Tällä hetkellä on meneillään kirja-, mamma- ja kokkauskerhot. Joskus käymme porukalla leffassa tai teatterissa. Tiistaisin jotkut scrapbookkaavat kirkkomme tiloissa. Tänne uutena muuttava löytää todellakin helposti ainakin suomalaista seuraa.

Yhdistyksen webbisivut löytyvät osoitteesta: www.dallassuominaiset.com.

2 comments:

  1. Näyttää olevan ihan oudon näköistä porukkaa nykyään. Yhden tutun naaman bongasin...

    ReplyDelete
  2. Tosi paljon pystyt siella pitamaan suomielamaa ylla! Vau!
    Ma olen niin jenkkilaistynyt kai, etta ainoastaan Suomessa harrastan noita suomijuttuja... :)

    ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...