Sunday, February 14, 2010

Valentinen päivä, osa II

Tänään oli vihdoinkin se Valentinen päivä oikeasti! Meillä oli oikein leppoisa aamu, teimme aamupalaa koko perhe yhdessä! Esikoinen paisteli mahtavat lätyt, joita syötiin kuningatar-hillon ja oikean kermavaahdon kera. Minä paistoin oliivivalkosipuliyrttiperunat (wau mikä sana!) ja muut laittelivat sitten toastit, puurot, hedelmät sun muut pikku jutut. Ihana tunnelma!

Sain mieheltäni aivan ihanan kortin ja suklaarasian ja minä annoin hänelle punaiset ruusut. Yllärinä lähdimme ostamaan kauan haluamaani kokovartalopeiliä ja tässä se on paikallaan meidän makkarissa. Meiltä on todellakin puuttunut iso peili, josta voi tutkailla asukokonaisuuden yhteensopivuutta. Huomenna sitten paluu arkeen...

3 comments:

  1. Meillä ei palata vielä huomenna arkeen.. koulut on kiinni. Esikoisen koulu on koko ensi viikon tauolla. Eikö teidän lasten koulut vietä presidentinpäivää?

    ReplyDelete
  2. Merja, ei vieteta presidentinpaivaa Coppellissa jostain syysta! Joissakin koulupiireissa vietetaan. Sinne kylla jo joutivat takaisin... :-)

    ReplyDelete
  3. Hieno koti teillä ja oma uima-allaskin? vau kyllä kelpaa :)

    ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...