Monday, March 29, 2010

Amerikan vessat...

Hohhoijaa, että mua jaksaa ärsyttää nämä jenkki toiletit! Niissä on niin kapeat putket, että ne ovat jatkuvasti tukossa! Plunger is my middle name!!! Joka viikko joudumme/joudun aukomaan tukkeutuneita pyttyjä lasten jäljiltä ja pahimmillaan pönttö tulvii veden yli. Vain Amerikassa asuneet voivat ymmärtää, mistä puhun. Suomessa ei meillä ole koskaan ollut tälläistä ongelmaa. Hienoa tekniikkaa kerrassaan ;-)))!


7 comments:

 1. Plunger on meillä miehen keskinimi... Mää en suostu siihen hommaan :) Mutta joo, tiedän mitä tarkoitat. Huoh.

  ReplyDelete
 2. Jepu, I know what U mean!
  Nim. Myin juuri vessaimukupin kirpparilla tarpeettomana:)

  ReplyDelete
 3. Amerikassahan kaiken pitäisi yleistäen olla suurta, mutta ehkä se ei tosiaan koske putkituksia. :)

  ReplyDelete
 4. Voi tiedan todellakin mista puhut! Ma soitan aina isannoitsijalle vaan etta tulkaas kattoon ja lahden sitten itse pois kotoa. En edes halua tietaa mita siella silla aikaa tapahtuu.
  Arsyttavaa on myos se, etta putket tukkeutuu ihan samalla lailla yleisilla paikoilla kuin kotona. Lentokentan ja ravintolan vessat tekevat ihan samaa! Yoks!

  ReplyDelete
 5. Joo kyllä on Amerikassa kaikki muu suurta paitsi vessojen putket!!! Se on jotain ihan käsittämätöntä. Ihan jatkuvaa vessojen aukaisua meidänkin elämä ;-)))!

  ReplyDelete
 6. Meilla sama ongelma! Ei sinne voi edes vessapaperia heittaa!

  ReplyDelete
 7. Voih, muistan tuon iänikuisen ongelman kun olin Au Pairina siellä (; Hyvä kikka oli mukamas se, että kun vessan veti ja samalla pumppasi sillä imukupilla niin sitten se aukesi, mutta tämähän ei aina toiminut ja sen jälkeen kylppärin lattia oli tulvillaan vettä jotta Au Pair moppasi ja koira tuli juomaan.. Tuota ei ole kyllä ikävä, hihi!

  ReplyDelete