Wednesday, March 3, 2010

Kyselyä

Monissa blogeissa on sellainen kyselypostaus ja ajattelin nyt laittaa itsekin sen kehiin. Monet lukijani varmasti tuntevat minut henkilökohtaisesti, mutta kysyä saa silti. No niin, antaa tulla! Vastaan parhaani mukaan...

9 comments:

 1. Kuinka kauan olet asunut siellä merentakana ja miksi sinne muutit?

  ReplyDelete
 2. Olen lukenut blogiasi jonkun aikaan ja saanut sen käsityksen että olet hammaslääkäri. Olisi kiva kuulla työstäsi, teetkö sitä kokopäiväisesti, oletko yrittäjä jne. Tietysti ymmärrettävää jos haluat rajata tiettyjä asioita blogin ulkopuolelle.

  - lukija Helsingistä

  ReplyDelete
 3. Kiinnostaisi myös tietää miehesi ja sinun ammatit? olette muuttaneet kai työn perässä sinne? Kuinka kauan teillä olisi tarkoitus asua siellä vielä ? :)

  hmmm, tässä muutama.. lisäilen myöhemmis, jos jotain juolahtaa mieleeni!

  ReplyDelete
 4. Minä mietin, että onko teillä jo Suomeen lähtö-suunnitelmia? Jos olet siitä jo kirjoittanut, on mennyt ohi... Ja mitä lapset ovat muutosta mieltä? Ilmeisesti olette kuitenkin siellä jo jonkin aikaa asuneet? Kiva blogi sinulla! -Sanna

  ReplyDelete
 5. Olen lueskellut blogiasi aika usein ja sen perusteella sinun päiviisi mahtuu ties mitä. Kuinka yleensä vietät arkipäiviä?

  ReplyDelete
 6. Vastauksia!

  Sydämellä: Olemme asuneet täällä 8,5 v ja muutimme tänne, kun miehelleni tarjoutui työtilaisuus kahdeksi vuodeksi... ;-) Olemme asuneet San Diegossa aiemmin ja olen ollut LA:ssa vaihto-oppilaana, joten tykkäämme olla tällä mantereella.

  Anonyymi: Joo olen hammaslääkäri, mutta teen sitä työtä vain kesäisin Suomessa. Minulla ei ole täällä siihen lisenssiä ja sen saaminen on tehty hyvin vaikeaksi. Olen yrittäjä ja Suomessa siis yksityissektorilla töissä.

  Aasim: Mieheni on DI ja it-alalla töissä ja minä siis hammaslääkäri sekä olen mukana maailmanlaajuisessa bisneksessä sekä täällä Usassa että Suomessa. Olemme täällä toistaiseksi.

  Anonyymi: Ei ole Suomeen lahtosuunnitelmia, olemme täällä toistaiseksi. Lapset eivät ole siis muutosta mitään mieltä, kun emme ole tällä hetkellä edes muuttamassa ;-). Aiomme viettää kesän Suomessa kuitenkin!

  Anonyymi: Joo päiviini mahtuu kaikenlaista! Koska en ole ns. kokopäivätyössä, ehdin tehdä kaikenlaista päivien aikana, kun en ole juuttunut mihinkään tiettyyn paikkaan tietyksi ajaksi. Suomessa ollessani teen niin paljon hml-töitä, kun niitä riittää. Olen kuitenkin mukana eräässä yritystoiminnassa, jota rakentelen ja pyöritän koko ajan vähän. En ole kuitenkaan sidottu työaikoihin, mikä on ihanaa. Arkipäiviini kuuluu lasten laittaminen kouluun, kodinpyöritys, ruokahuolto ja kaikki muu normaali homma. Harrastan myös liikuntaa melkein joka päivä ja olen mukana melko monessa jutussa. "Vierivä kivi ei sammaloidu" on mottoni ;-)!

  ReplyDelete
 7. hih uteliaana kysyn, mikä on se ala jota pyörität+teetkö sitä yksin? vaikuttaa todella kivalta tuo elämäntapasi, on tekemistä ja "omaa aikaa" silti reilusti :) Kivaa viikonloppua Suomen Turusta: täällä on todella kaunis aurinkoinen kevättalven päivä.t. Rida

  ReplyDelete
 8. Olemme kerran olleet Fort Worthissä ja pikaisesti Dallasissa, joten FW Stockyards, Billy Bob's Texas, South Fork Ranch sekä NorthPark Center tuli nähtyä.

  Kiinnostaisikin tietää mitkä ovat ne nähtävyydet & paikat sielläpäin joissa te käytätte vieraitanne :)

  ReplyDelete
 9. Rida: kerron lähiaikoina enemmän työstäni, siis ei hammaslääkärin työstä vaan siitä toisesta. Jokainenhan tietää, mitä hammaslääkärit tekevät ;-)!

  M: Meillä mennään aika samoilla linjoilla nähtävyyksien kans. Lisäisin listaan Kennedyn murhapaikan, Gaylord Texas hotellin, downtown-ajelun sekä Highland parkin kietoajelun. Sitten tietty vielä lukuisia malleja... riippuu tietysti vieraista, mutta kylläpä ne aikalailla kaikki haluavat shopata!

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...