Friday, March 12, 2010

Self check-out

Paikallisessa ruokakaupassamme on tällaiset itsepalvelukassat. Ne ovat aika kätsyjä, etenkin jos on vain vähän ostoksia ja muilla normikassoilla pitkät jonot. Tuotteet skannataan itse ja maksukin tapahtuu koneen kautta. Me like!


Meidän pojat ne vasta tykkäävätkin! Heidän mielestään on mahtava skannailla ja äidin ei tartte toimia kuin maksumiehenä ;-)!


5 comments:

 1. Tuo olisi hieno juttu tänne suomeenkin. tai noh...asun niin metsässä ;oD etten tiedä vaikka jossain olisikin,mutta itse en ole vielä tällaisiin törmännyt. Valitettavasti.

  ReplyDelete
 2. Nain tuollaisen itsepalvelukassan eka kerran nyt kaydessa Ruotsissa. On niita kuulemma taallakin ainakin Osossa osasi tuttava valistaa. Varmaan todella katevaa.

  ReplyDelete
 3. Teidän esikoinen näyttää jo tosi isolta!

  Meidän mies suosii noita itsepalvelukassoja kaupassa. Minä en, kun mulla ne aina tökkii jostain syystä..

  ReplyDelete
 4. Ma koitin valtella noita, kun aina sai olla kutsumassa myyjaa paikalle milloin minkakin hairion takia.... Mut nappara jos on vahan ostoksia, vaikka sain kylla silloinkin sen koneen jumiin...:D

  ReplyDelete
 5. Mulla sama; joka kerta kun yritän käyttää noita niin se alkaa raivoomaan että laita nyt se otoksesi sinne kassiin, vaikka just sen sinne laitoin! Tai jotain muuta häröilyä, nyt en enää jaksa niitä...

  ReplyDelete