Friday, March 26, 2010

T-paitaostoksilla

Käväisin ostamassa isoille pojille Aeropostalilta muutamia teeppareita. Esikoinen venyy niin hurjaa vauhtia, että vaatteet jäävät pieneksi toinen toisensa jälkeen. 2,5 vuotta nuorempi pikkuveli perii kaikki hänen vanhat vaatteensa. Meidän pojat tykkäävät kivoista vaatteista, mutta eivät itse niitä esim. halua lähteä ostamaan ja sovittamaan. Luottotehtävä on annettu äidille ;-). Yritän pukea pojat iän mukaisesti ja trendikkäästi, mutta kuitenkin siten, etteivät koulussa erotu muista. Toivon mukaan olen tässä onnistunut...


The Limited -kaupasta mukaani tarttui tällainen hartiahuivi, joita aina tarvii silloin tällöin.
Odotan huomista kuin kuuta nousevaa, sillä ensinnäkin aamulla on erikoisjoogatunti rentoutuksineen ja illansuussa starttaa 15 suominaista Fort Worthin karjakaupunkiin dinnerille ja Josh Turnerin konserttiin/tanssahtelemaan Billybobsiin! Eli sellaista raporttia luvassa sitten huomenna tai sunnuntaina siis.


5 comments:

 1. Voi kun oliskin nyt ollut hauska olla siellä Billy Bobsissa! Meillä oli alunperin suunnitelmissa olla Dallasissa perjantaista pääsiäissunnuntaihin muttei tultukaan vielä sinne :)

  ReplyDelete
 2. Hei M! Kuka olet, tunnetaanko me? Oletteko tulossa tänne lomalle?

  ReplyDelete
 3. Hei! Blogisi lukija vain :) Mieheni ihastui viime reissulla vuosi sitten Teksasiin, Billy Bobsissa tuli käytyä ja nyt haikaillaan takaisin :) Harmi ettei nyt vielä tultukaan sinne, olisi ollut kiva törmätä suomalaisiin :)

  ReplyDelete
 4. M: siis oletteko tulossa asumaan vai vaan käymään? Ilmoita toki, jos tulette, niin tavataan!

  ReplyDelete
 5. Toistaiseksi jossain välissä vain lomalle, mutta katsotaan miten suunnitelmat menee :)

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...