Monday, March 15, 2010

Takapiha kuntoon!

Olemme huhkineet hulluna hommia kotona! Paikat kevät- ja kesäkuntoon!

Isäni lähetti mulle synttärirahaa kirjekuoressa... Kiva saada euroja tänne, mutta mua aina huolestuttaa tällainen postin kautta seteleiden lähetys! Ihme ja kumma, ovat aina tulleet perille! Syntsät ovat loppuviikosta, niistä sitten lähemmin. Pikku juhlintaa tiedossa, kuten aina ;-). Ostin rahoilla pitkään harkitsemani takorautanaulakon eteiseen vieraiden takkeja varten. On ihan nätti ilmankin vaatteita ;-).


Meillä on käytössä vanha imuri pihaa ja autotallia varten. Imuroin varmaan ainakin tunnin takapihaa ja laitoimme pöydän alla uuden bambumaton. Aurinko polttaa matot pilalle vuodessa, joten uusin sen suosiolla joka kevät.


Ulkokalusteet ovat vuosia vanhat, mutta yhä hyvännäköiset! Puu menee huonoksi täällä hetkessä, joten päädyimme aikanaan vaaleaan metalliin, joka kestää. Hyvä ostos!


Aurinkotuolit ovat myös metallia ja säilyneet hyvänä. Uudet päälliset pitää ostaa, kunhan vaan ehdin. Pieni allas on poreallas. Iskä ehdotti, että lämmittäisimme isonkin altaan ja tänään pääsivät lapset riemukseen uimaan! Jee spring breakille!


4 comments:

 1. Ei tallaisia saa postailla, aurinkoa ja porealtaita pihalla..hoh sentaan. :D
  Taalla mieli korkealla kun +10 luvattu loppuviikolle!hih.

  ReplyDelete
 2. Ihanalta nayttaa kevaiset terassinne ja altaanne. Teilla nayttaa olevan juuri sellainen talo josta aina opiskelijoina USA:ssa haaveilimme. :-)

  ReplyDelete
 3. Oliko sullakin synttarit?

  Makin tarttisin tollasia naulakoita, ehka parikin... taalla kun ei varsinaista eteista ole.

  ReplyDelete
 4. Madison: nythän teilläkin lämpenee!

  Paula: Kiitos! Kaikilla suomalaisilla täällä on samantyyliset talot uima-altaineen ym, joten emme ole mitenkään poikkeuksellisia ;-).

  Susa: synttärit ovat lauantaina oikeasti, tänään oli pientä juhlintaa ja huomenna jatkuu. Tosin en täyttänyt enää 40 ;-)!

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...