Thursday, March 4, 2010

Torstaina

No ei ollut tullut montaa kysymystä, vastasin niihen edellisen postauksen kommenttilaatikossa! Vielä voi toki kysyä lisääkin!

Kävimme porukalla tänään katsomassa elokuvan "Dear John". Se oli hyvä, emotionaalinen monella tapaa. Suosittelen! Nessut mukaan...

Sunnuntaina suomalainen seurakuntamme juhlii 10 vuotisjuhliaan! Melkein koko viikonloppu meneekin niissä merkeissä! Perjantai-iltana aloitamme juhlinnan meillä kotona, jonne on tulossa kiva joukko vieraita.


2 comments:

 1. Mikä on ollut helpointa ja mikä vaikeinta siellä asuessa? Mikä kummastuttaa tai ihmetyttää? Mistä pidät ja mistä et uudessa kotimaassa, mitä kaipaat Suomesta?

  -tuulikki-

  ReplyDelete
 2. Tuulikki! Meinasi unohtua vastata sinulle! Olemme asuneet täällä aika kauan, joten kaikkeen olen tottunut. Ehkä helpointa tänne muuttaessa oli tottua ilmastoon, joka on lämmin. Kesällä tosin liian kuuma. Amerikkalainen elämänmeno tuntuu myös tutulta ja kivalta.

  Vaikeinta täällä on ehkä asioiden hoito. Se ei monesti oikein suju. Samaa asiaa saa varmistella monta kertaa. Siihenkin tavallaan turtuu ja ei oletakkaan enää asioiden hoituvan ensi yrittämällä...

  Monet asiat kyllä edelleenkin ihmetyttää. Rasittavaa on jatkuva lawsuittien pelko. Kuulin vasta, että jos esim. lapsella on astmalääke koulussa repussa mukana ja hänellä ei ole merkintää siitä nursen papereissa, lapsi voidaan erottaa koulusta!!! Tosi kummallista! Normaali järjenkäyttö puuttuu monesti täällä,

  Hyvät asiat vievät kyllä voiton. Rento meininki, ihmiset puheliaita (itse olen erittäin puhelias) ja täällä on hyvä kasvattaa lapsia. Tykkään, kun lapset ovat minun hallinnassani eikä jossain epämääräsissä paikoissa kavereiden kanssa.

  Kaipaan Suomesta monia ihmisiä tietysti ja joitakin ruokia ja karkkia. Talvea en kaipaa lainkaan! Onneksi on facebookit ja skypet, yhteydenpito on nykyään niin helppoa!

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...