Monday, May 31, 2010

Memorial Day Weekend

Meillä oli tänäänkin vapaapäivä kouluista ja töistä veteraanien kunniaksi! On ollut tosi tosi kivaa ja rentouttavaa! Olen ollut partyissa, tyttöjen illassa syömässä ulkona ja katsomassa Sex and the City 2-leffan (tykkäsin kovasti, sai nauraa makeasti!), zumbassa, altaalla ottamassa aurinkoa ja uimassa lasten kans ja tänään miehen kans shoppailemassa hänelle kesäkuteita. Ja ostikin ihan kunnolla, kun käy niin harvoin ;-).

Koulua on enää 2.5 päivää! Nekin taitavat olla ihan hölynpölyä, huvipuistoa sun muuta sellaista. Hyvä näin, ovat lomansa ansainneet!

Hauska jääpalapussi, jonka ostin jumppakaupasta nimeltä Lucy (www.lucy.com).Kesäinen iso lamppu, joka kerran tarttui mukaan Targetista!


2 comments:

  1. Ihana varjostin! Sain juuri Suomentuliaisina siskolta kaksi Pentikin pallolampunjalkaa ja niihin yritan kuumeisesti etsia joitakin kivoja varjostimia. Ehkapa Targetiin siis!

    ReplyDelete
  2. Kuulumisilla.

    Kaunis varjostin ! Saako kysellä tyhmiä, mikä tuon jääpalapussin idea on ?

    ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...