Monday, May 10, 2010

Suomeen!

Nyt on Suomen matkaliput ostettu! Oli kovan työn takana, kun käytin osittain lentopisteitä ja halusimme myös yhdistää vähän lomailua matkan varrelle. Nyt kaiken pitäisi olla kunnossa.

Lähdemme Dallasista su-iltana 13.6. Lontooseen, jossa kiertelemme sitten noin 3 päivää. Suomeen saavumme ke-iltana 16.6. myöhään ja Helsingistä jatkamme suoraan Ouluun. Oleskelemme pääasiassa Oulussa, mutta minä käyn kerran myös Helsingissä pyörähtämässä.

Paluu takaisin kotiin alkaa 28.7. lennolla Barcelonaan, jossa olemme pari päivää ja sieltä otamme junan Madridiin, josta lento Washington D.C:hin 30.7. Kotona Dallasissa olemme iltapäivällä 31.7. Huh, seikkailumieltä!!!

Nyt on mahis kysellä pieniä tuliaistoiveita, jos on jotain mielessä. En lupaa mitään, mutta pikku juttuja mahtuu aina laukkujen uumeniin. Sähköpostia voi myös laittaa: samumiika@yahoo.com.

Olemme innoissamme tulossa koko perhe!!!

6 comments:

 1. Hei ilmoita sit pian, jos tiedät millon tulet tänne päin :-) Olis hauska nähdä!!! Me lähdetään Malagaan nyt parin viikon päästä, mut ollan kyllä jo perillä taas, kun te tuutte. (Ei olla kuin vähän reilu 2vko)

  ReplyDelete
 2. P.S: Hehe, tietäen sun shoppailut, miten te meinaatte roudata niitä matkapakaaseja tuon Barcelonan ja Madridin välin? ;-))

  ReplyDelete
 3. Hei!

  Kun olet asunut siellä niin kauan niin puhutko jo korostaen suomea? Onko muut huomanneet mitään? Entä kummalla kielellä ajattelet/näet unia? :)

  ReplyDelete
 4. Moi Hanna! joo, todellakin nähdään sit! Joo, yritämme olla liikenteessä pienen tavaramäärän kera... heh... onneksi pojat ovat jo niin isoja, että voivat auttaa!

  Anonyymi: Omasta mielestäni puhun ihan hyvin suomea (ystävät korjatkaaaaa, pleaseeeee!!!) ilman minkäänlaista korostusta. Toki mun puheessa on paljon englanninkielisiä sanoja ja sanontoja, jotka on vaan helpompi sanoa kuin vastaavanlainen suomalainen sana. Töissä Suomessa pitää pinnistää ja puhua kaunista suomea, mutta muuten onneksi kaikki ystävät itsekin puhuvat enemmän ja vähemmän fingelskaa tai ainakin ymmärtävät, mistä on kyse ;-). Olen ollut jo niin kauan kaksikielinen, että siihen on tottunut. Unissa englanninkieliset ihmiset puhuvat englantia ja suomalaiset suomea. Puhun joka päivä molempia kieliä melkein yhtä paljon. Miehenihän on suomalainen ja moni ystävä myös.

  ReplyDelete
 5. Ehtaa oulunmurretta tulee suusta edelleen ;-)

  ReplyDelete
 6. Oikein mukavaa matkaa ja lomaa Suomessa. Nauttikaa Suomen suvesta. Tulette takaisin samana päivänä, kun meidän on tarkoitus palata Suomeen.

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...