Saturday, July 10, 2010

Meilla ei ole kunnon nettiyhteytta enaa! Argh, panoulu lopetti toimimasta meilla kotona. Tavallaan ihan hyvakin, kun ei tule roikuttua netissa. Toisaalta niin raivostuttavaa, kun ei paase kavaisemaan kuin hataisesti netissa.

Olemme viihtyneet Oulussa ihan alyttoman hyvin! Taalla on aivan upeat saat talla hetkella! Aurinko paistaa ja on 24C lamminta! Kerrassaan loistavaa! Asumme Oulun keskustassa torin ja meren aarella. Nautin suunnattomasti tasta meren laheisyydesta! Silma ja mieli lepaa! Meilta hilpaisee parissa minuutissa torille aamupalalle. Ei todellakaan olla jaksettu kokkailla. Syodaan ulkona tai tehdaan voikkareita. Iltaisin ollaan tavattu ystavia ja pyorahdetty yoelamassa.

Pojat ovat reissussa. Esikoinen lahti kummivanhempiensa kanssa heille kylaan Helsinkiin. Kaksi pienempaa vein keskiviikkona Kuopion junalle. Oli puhuttu, etta menevat kaksistaan ystaviemme luo (ne ketka viettivat vuoden meilla), mutta silti pikkuinen kysyi junassa, etta missas momin istuin oli... :-) Pojilla on ollut ikimuistettavan hauskaa tahoillansa ja me olemme sitten nauttineet myos taalla kotosalla omista menoistamme!

Kylla kesa on ihanaa! Pitaa taas lahtea torille, siella on joku tapahtuma jalleen!

3 comments:

 1. Ihanaa kun paasette nauttimaan kahdenkeskisesta luksusajasta!

  Ma tulen maisemiin siis ma 19.7, laitahan varaus kalenteriin!

  Puspus!
  M

  ReplyDelete
 2. Bongasin poikasi kaupungin kirjastosta oleilemasta tietokoneiden kanssa. Aluksi mietin mistä kummasta tiedän kolme tutun näköistä poikaa, kunnes hoksasin... Odotin sinuakin paikalle, mutta kolmestaan he viihtyivät hyvinkin =)

  Oli hassu bongaus, olen kyllä täältä lukenut että Oulussa käytte kesäisin.. Mutta silti bongaus tuntui hauskalta. Vieläkun blogiasi olen lukenut jo pitkään :)

  Nauttikaa lomasta ja ehkä bongaan teidät uudestaan ;)

  ReplyDelete
 3. Mervi: kalenterissa on ylhäällä!

  Aasim: hih, onpa hauskaa! Meillä panoulu lopetti toiminnan, joten pojat käyvät ahkerasti kirjastolla netissä! Tuu vetään hihasta, jos törmäät minuun!

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...