Saturday, July 31, 2010

Perillä Teksasissa!

Kyllä oli ihana loma! Palasimme tänään iltapäivällä kotiin melkoisten seikkailujen kautta hymyssäsuin. Oli mahtavaa! Mutta kyllähän reissussa on kivointa kotiin paluu... Oma talo tuntuu oudolta. Isolta. Ihana laitella Suomen tuliaiset paikalleen ja mussuttaa karkkia...

Mieli on vähän haikea, kun muistelen kaikkea kivaa, mitä teimme ja koimme. Vietin aikaa ihanien ystävien ja läheisten seurassa. Niin paljon hyviä muistoja! Tapasin uusia ihmisiä, sekin on aivan mahtavaa! Vanhat ystävyyssuhteet lujittuivat edelleen!

Suomessa ilmat olivat todella lämpimät. En muista ikinä olleen niin lämmintä! Sisällä alkoi olla jo sietämätöntä, kun on tottunut ilmastointiin.

Palailen varmasti vielä Suomen juttuihin tulevina päivinä. Nyt pyörryksissä tästä kaikesta ja menen nukkumaan. On hienoa olla kahden maan kansalainen!


2 comments:

  1. Hienoa etta oli kaikin puolin onnistunut loma!
    Herasi kysymys etta oletko myos USAn kansalainen?

    ReplyDelete
  2. Hih, arvasin että joku kysyy tätä! Olen tällä hetkellä permanent resident. Kansalaisuutta on tarkoitus hakea lähiaikoina! Täällä syntyneet lapsemme ovat molempien maiden kansalaisia.

    ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...