Tuesday, August 17, 2010

Kokolattiamattokaupassa
Tarjolla oli itämäänmattoa, kukkakuviota... Ajatelkaa, kokonainen huone kuviollisella carpetilla? Aika rajoittavaa!!!

Lisää amerikan kukkaa... monessa eri värissä...

Vai sittenkin safarikuviota? Zeebra? Tiikeri?

Tai kiekuroita kenties?

4 comments:

 1. Heippa!
  Meillä oli kotona lapsuudenkodissani yhdessä huoneessa kokolattiamatto, vähän smanalainen kuin ensimmäisessä kuvassa toi mustavalkoinen, mutta vihertävä-kellertävä. Se oli ihana, ruskeat kaapit ja tummanvihreä nahkasohvakalusto, ja se huone oli sellainen todella rentouttavaa. Ja oli vielä paljon iso huonekasvikin siellä. Siellä oli levysoitinkin, ja mentiin sinne todellakin rentouttamaan. Toit mieleeni sen tunnelman, kiitos :-)

  ReplyDelete
 2. No juu,eipä tosiaan voi sanoa muuta kuin että todella rajoittavaa verhojen ja huonekalujen suhteen nuo kirjavimmat vaihtoehdot... Tykkään kovasti näistä "kauppa"kuvistasi. Kun näkee tuon tarjonnan määrän aina..... Huh!
  Rosali66

  ReplyDelete
 3. Hih, Vanda! No kiva, että tunnelma palasi mieleesi! Onhan nämä kokolattiamatot kyllä Suomessa niin out... mutta täällä edelleenkin in!

  Rosali66: joo todellakin tarjonta on kaikessa hurjaa! Ei jää siitä kiinni, ettei löytyisi kunkin makuun sopivaa, LOL!

  ReplyDelete
 4. Heippa! Nyt vilkaisin taas tänne, siis lapsuudenkotini oli Unkarissa (vanhemmat muutti pois sieltä toiseen kylään 3 v sitten kun jäivät eläkkeellä, niin ei enää on olemassa...) Täällä Suomessa ei todellakaan on sillä minkäälaista perinettä, vaan kokolattiamuovimatoilla :-D

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...