Saturday, August 7, 2010

Koruja ja Gollia

Rakastan Helsinki-Vantaan lentokenttää! Niin kaunis ja moderni, ihania kauppoja! Alla pari otosta kuopuksesta tärkeiden Suomi-juttujen kanssa!Oulusta ostin myös makasiineiltä mustan lehmännahan (vai onko se poroa?) vaalealle laattalattialle.


Sain lahjaksi ihania koruja! Helmet ovat itsetehdyt, aivan upeat! Muut ovat aikalailla Snön tuotantoa, josta tykkään kovasti! Kaikki tulevat käyttöön! Majorica-helmet ovat itse ostettu Barcelonasta.


Helsingin kentältä ostimme läppäreille Golla-pussukoita sekä iphoneille myös. Paria niistä ei löytynyt kuvaushetkellä kuvaan... Longchampilta ostin kivan pikku laukun. Marimekon lompsa on hääpäivälahja mieheltäni.


4 comments:

 1. Oo, kivalta nayttaa noi Gollat. Onko hyva iPhonen kanssa? Pitaiskohan munkin investoida uuden babyn suojaksi....;)

  ReplyDelete
 2. Moi Mervi! On hyvät iphonen kans! Eikä varsinaisesti mikään kauhea sijoitus, maksaa alle 10 euroa! Onks sulla uus iPhone?

  ReplyDelete
 3. Hihii, ei viela mutta tilattu on! Haapaiva #5 lahestyy....:) Eli tasta iPhone paivityksesta saan jalleen kerran kiittaa aviomiesta<3

  Nain yhdessa toisessakin blogissa Gollia, ja vielapa ihania pinkkeja!!! Oisko vinkata joku nettikauppa josta sais napsakasti tilattua?

  ReplyDelete
 4. Thank goodness for hubbies! Me ostimme omamme kentalta, olen nahnyt niita myos Stokkalla ainakin Oulussa. Nettikaupoista en tieda...

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...