Monday, August 16, 2010

The Marching Band

Esikoisen kesäloma loppui heti kun palasimme Suomesta. Maanantaiaamuna alkoi High Schoolin bändin summer camp. Koululla on oltava joka aamu klo 7.45 tikkana ja virkeänä marssimaan ulkona sairaassa kuumuudessa! Ovat onneksi "vaan" tunnin aamusta ja tunnin illasta ulkona ja muut ajat sisätiloissa. Huh huh!

Tämä marching band on siis soittamassa koulujen football peleissä joka perjantai-ilta marraskuuhun saakka. Heillä on mageet marssiasut hattuineen (laitan kuvia myöhemmin). Pieni huvittava yksityiskohta tuli esiin, kun heistä otettiin valokuvat asut päällä... Nimittäin kuviin sai valita lisämaksusta pientä retuseerausta, kuten hampaiden valkaisua tai finnien poistoa! Only in America ;-)))!4 comments:

 1. Hih, saipas juttu mut ihan nauramaan. Hauska etta kympin lisamaksusta saa vaikka napyt pois! Ja ihan varmasti joku sita palvelua kayttaakin. =)

  ReplyDelete
 2. :)

  Entisessä työssä jouduin usein käsittelemään johtajiston kuvia heidän toiveidensa mukaan :)

  Koko toimisto oli myös erittäin tyytyväinen erään paikallisen valokuvaajan ottamiin loistaviin henkilökuviin. Erään työkaverin tytärkin oli todennut: "Äiti, sulla ei oo tässä kuvassa ryppyjä ollenkaan!". Suosittelimmekin kuvaajaa lämpimästi muillekin :)
  Ja tämä oli ihan Suomessa :)

  ReplyDelete
 3. Hih, photoshoppaus on siis kaytossa suomessakin! Enaa ei voi luottaa ku luonnossa nakemiseen :-)!

  ReplyDelete
 4. Samanlainen vaihtoehto oli meillä kinderikuviin! Ajattele, kuusivuotiaita pitää photoshopata? Only in America... -Taru

  ReplyDelete