Sunday, August 1, 2010

Suomen asunto

Tämän blogin ihan ekassa postauksessa esittelin Suomen asuntoamme. Laitan uudelleen muutaman kuvan. Asunto on kaksio lasitetulla parvekkeella ja saunalla varustettuna ja se sijaitsee Oulun torinrannassa. Rakastamme sen sijaintia meren ja torin läheisyydessä ja samalla kaupungin vilskeessä. Pakkaamme tavarat aina talveksi kellariin ja vuokraamme asunnon seuraavaan kesään saakka. Nyt saimme vuokralaisiksi ystävämme kautta suloisen nuorenparin!

2 comments:

  1. Hei! Löysin tieni blogiisi Free to be me? -blogin kautta, ja kappas - ollaan melkein naapureita (siis Suomen päässä)! Vain Hollihaan puisto välissä. Mun yläaste ja lukio on teidän asuntoa vastapäätä. Alanpa seuraamaan blogiasi vaikuistaan ja kurkkimaan elämääsi Texasissa :-)

    t. Mervi

    ReplyDelete
  2. Heissan Mervi ja tervetuloa seuraamaan! Eikö ookki se kuusiluodon seutu aivan ihanaa aluetta asua? Kaikki niin lähellä mut silti aika rauhallista! Meri ja tori antaa myös extra bonuksen :-)!

    ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...