Saturday, September 11, 2010

Homecoming

Meillä täällä Coppellissa on meneillään high schoolissa Homecoming jutut. Joka syksy järjestettävään traditioon kuuluu perinteisesti paraati, football game ja tanssiaiset. Monet vanhat oppilaat (alumni), muut kaupungin koulujen oppilaat ja asukkaat tulevat kannustamaan high schoolin football joukkuetta voittoon. Paraati oli torstaina, peli eilen ja tanssiaiset tänään.

Koska esikoisemme soittaa nyt high schoolin marching bandissa, menimme mieheni kanssa ensimmäistä kertaa tällaiseen homecoming matsiin. Wau, mikä meno! Kerrassaan mainio tunnelma!

Allaolevassa kuvassa on parkkipaikalla meneillään "tailgate party" eli ihmiset kokoontuvat joko ennen peliä tai jotkut jopa sen aikana grillailemaan, syömään, juomaan, pelailemaan ja seurustelemaan autojensa läheisyyteen.


Sisällä stadionilla oli meitä vastassa monet myyntikojut. Homecoming krääsää oli myytävänä pilvin pimein.


Coppellin bändi valmiina soittamaan. Hyvin soittavatkin, kertakaikkiaan! Vaatii valtavasti nuorilta olla pukeutuneena marching pukuihin, marssia ja soittaa tässä helteessä! Minä olin katsomossa istuneena ihan hiestä läpimärkä...


Kuvassa color guards amerikan lippuineen.


Bändi marssii. Esikoisemme on blondi poika aika taka-alalla.


Bändin asut ovat kuin laivaston puvut! Hienot! Esikoisemme...


Monilla tytöillä oli itse tehtyjä haalareita, joihin laitetaan monenlaista tekstiä ja kuvia.


Koulun cheerleading joukkue katsomossa. Koulun joukkueen nimi on Coppell Cowboys.


Last but not the least, mumssit! Tuttavapariskunta suostui poseeraamaan mumssejensa kanssa. Nämä mumssit tehdään toisilleen ja mitä isommat ja hienommat ne ovat, sitä parempi! Näin nuorten mumsseissa pehmoleluja, neonvaloja, höyheniä ja muuta krääsää... Nämä "kukkalaitteet" laitetaan tänään illalla hotellissa pidettäviin tanssiaisiin.


2 comments:

  1. Mummssit ?! Enpä ole kuullutkaan. t. ex-Homecoming queen :-D

    ReplyDelete
  2. Vai olit sinä Homecoming Queen, wau!!! Mutta ilman mumsseja ;-)))?

    ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...