Tuesday, September 28, 2010

Kangastaulujen kankaidenvaihto

Kotona on meneillään raivaus- ja uudistusviikot! Innostuin vaihtamaan styroksitauluihini syksyiset kankaat. Kohta saakin jo Halloween koristeitakin ruveta kaivelemaan esiin!

5 comments:

 1. Niin minkälainen tausta noilla tauluilla on. Jotain hieman tiiviimpää styroksia?

  ReplyDelete
 2. Moi Outi! Se on sellaista rautakaupasta ostettua rakentamiseen tarkoitettua, todellakin tiivistä styroksia. Kankaat olen kiinnittänyt niihin nastoilla.

  ReplyDelete
 3. Hei, muistan kun kirjoitit blogissasi siita tytosta joka kuoli lasketteluonnettomuudessa. Tormasin tanaan tallaiseen koskettavaan artikkeliin:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-1316917/Taylor-Storch-Mother-hears-daughters-heart-beat-inside-chest-grateful-donee.html

  Onko kyseessa sama tytto?

  ReplyDelete
 4. Hei törmäsin blogiisi nyt ensimmäistä kertaa ja ihastuin ! Lueskelin jo vanhojakin postauksia.Jäi hämäämään ku kerrot esikoisesi rippujuhlista, kävikö hän suomessa rippikoulu? Ja puhuatko kaikki poikasi suome ja englantia?

  -Laura

  ReplyDelete
 5. Moi Mai Que! Kuule, sama tyttö on! Voisinkin laittaa linkin näkyviin, jos saan sen blogiini. Tosi koskettava tarina!

  Hei Laura! Tervetuloa lukemaan, luettavaa riittää ;-)! Esikoiseni kävi täällä Teksasissa suomalaisessa seurakunnassa rippikoulun. Konfirmaatio järjestettiin täällä ja toiset juhlat vielä kesällä Suomessa. Pojat ovat kaksikielisiä, mutta puhuvat paremmin englantia kuin suomea. Pärjäävät kyllä suomellakin.

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...