Wednesday, September 8, 2010

Pari juttua

Dillardsilla kenkäale -70 % jatkuu... tempaisin tällaiset avokkaat mukaani. Ovat jalassa todella ihanan tuntuiset, pohjissa on sellaiset pehmennykset jalkapohjille. Täällä tätä avokas- ja sandaalikeliä kun riittää!


Nykyajan hammaslääkärit pukeutuvat töihin kivasti (ainakin yksityisvastaanotoilla). Hyvästi valkoiset lab coatit, nyt laitetaan päälle kivoja pirteitä scrubseja!


4 comments:

 1. Makin ostin Dillardsilta yhdet valkoiset Ralph Laurenin korkkarit (kankaiset) alle $20 tossa alessa. Ne on hyvat nyt kun meilla on naita juhlapaivia, mukavat jalassa, ei liian korkeat. En niita kylla muuten varmaan kayta kuin just jossain "virallisissa" jutuissa (esim temppeli, meilla kun Uutena vuotena ei saa kayttaa nahkakenkia temppelissa). Mutta tuleepahan olemaan hyvat kengat moneksi vuodeksi. :)
  Dillards rocks aleineen, eiko?! :)

  ReplyDelete
 2. Susa, todellakin rocks!!! Voi löytää hyviä merkkituotteita pilkkahintaan, varsinkin silloin kun laittavat sen extra 40 % off vielä!

  ReplyDelete
 3. Oooh, ihanat noi kukkasandaalit <3 !

  ReplyDelete
 4. Onneksi saan itse valita työvaatteet, valkoista ei löydy kuin housuista. Pinkkiä, limeä, turkoosia ym. Ja potilastuolikin on limenvärinen, siitä tulee aina positiivaista kommenttia.

  Kauniit kengät :-)

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...