Monday, January 10, 2011

Joululahjoja

Tänä vuonna meillä oli joululahjoissa teemana "vähän tavaraa ja paljon elämyksiä". Se osoittautui aivan ihanaksi! Kuten kerroin, hyvä ystäväperheemme Helsingistä vietti joulun kanssamme ja se oli jo sinänsä meille se kaikkein paras lahja! Yhdessäolo, touhuaminen ja rentoutuminen ihanien, pitkäaikaisten rakkaiden ystävien kanssa oli upeaa!

He toivat meille ihania suomalaisia juttuja lahjoiksi ja lisäksi veivät meidän isot pojat NHL:n jääkiekko-otteluun ja minut mieheni kanssa ulos syömään todella hienosti! Ikimuistoista! Lisäksi kävimme porukalla leffassa, joulukirkossa, syomässä ulkona, ajelulla, shoppailemassa, kuntoilemassa ja hengailimme porealtaassa hellepäivinä ja useana iltana vähän viileämpinäkin öinä. Kävimme myös naisten kesken kynsihoitolassa. Teimme porukalla ruokaa tai no okei, lähinnä meidän miehet tekivät... ;-) Molemmat ovat tosi hyviä kokkeja, joten me naiset loimme tunnelmaa muulla tavoin. Hih.

Sain lahjaksi vaaleansinisen "vitriini"-rasian. Rupean nyt keräämään niitä. Kuvassa olevat puualustat ovat vanhoja.


Saimme myös pari uutta Aallon teräsvatia, jotka ovat erittäin paljon meidän mieleemme!


Yläkerran aulaan tuli uusi lipasto joulun alla ja seinälle telkku. Tämä on ollut pitkään harkinnassa. Kun tv tuotiin kotiin, sanoin kuopukselle, että tontut toivat meille tv:n. Hän katsoi mua vähän hitaasti ja sanoi: "Älä äiti höpötä, nehän oli niitä tv guys, jotka sen toi"... Että se siitä joulupukista siis. Enää ei kukaan perheessä usko (paitsi äiti ihan vähäsen ;-).


Isot pojat saivat kummeiltaan Suomesta mahetsut Muumi-lakanat. Siinä on Hemuli? imurin kans. Pojat "pelkäävät" imuria kovasti, joten menkööt siedätyshoidosta ;-).


Työkaverini antoi mukaani ihanat Sian pikku kukat ja niihin sopivan terästarjottimen.


Alla olevalla ihanalla aniliininpunaisella Nanson viltillä on magee kello, jonka myös ystäväni lähetti Suomesta.

Näiden lisäksi saimme muutakin kivaa, jotka tulevat vilahtamaan ehkä blogissa joskus myöhemmin. Nyt on ostoshanat laitettu vähäksi aikaa kiinni, kun on niin paljon kaikkea saanut!

4 comments:

 1. Onpa kiva, että teillä on ollut niin mukava joulu :-) Ystävien seura on ihan parasta ja hurjan kivoja lahjoja saitte heiltä. "Vähän tavaraa ja paljon elämyksiä " kuulostaa oikein hyvältä !

  Olisi joku kerta tosi hauska nähdä, edellisestä kerrasta on, öööh, aika pitkä aika ???

  ReplyDelete
 2. Ihania lahjoja. Nuo Aallon teräsvadit on aivan yllättävän hienot.

  ReplyDelete
 3. Upeita lahjoja! Voisin ottaa kaikki omaan kotiini. :-)

  ReplyDelete
 4. Petriina: olis joo tosi kiva nähdä! En kyllä tosin tiedä, että missä ;-)? Tuu käymään täällä? Tai sitten ens kesänä esim. Helsingissä?

  Outi: joo eiks ookki ihania noi teräsvadit? Meillä oli 2 kpl ennenstään ja vielä haluan lisää ;-).

  Paula: meillähän on aika samanlainen maku!!!

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...