Monday, January 3, 2011

Kiitollinen!

Tämän vuoden teema tulee ehdottomasti olemaan "laita hyvä kiertämään"! Saan olla niin paljosta kiitollinen! Ympärilläni on todella fantastisia ystäviä ja sukulaisia, omasta perheestäni sekä appivanhemmistani puhumattakaan.

Minulla on ystäviä, jotka ovat menossa mukana koko ajan. Sekä hyvinä että huonoina hetkinä. He ovat aina paikalla juhlatilaisuuksissa iloitsemassa kanssani. He haluavat minut mukaan heidän juhliinsa. He kannustavat ja rohkaisevat huonoina hetkinä. Kysyvät kuulumisia ja haluavat kertoa omiaan. Jakavat arkoja asioitaan sekä iloisia juttujaan. Hyväksyvät minut tällaisena kuin olen.

Eräs ystäväni tuli kotiini aina kaveriksini ihan vaan olemaan läsnä, kun äitini oli huonossa kunnossa ennen kuolemaansa. Toinen kyseli jatkuvasti jaksamistani äidin poismenon jälkeen. Kolmas vei minut kerran kädestä pitäen mammografiaan, kun rinnastani löytyi outo kyhmy (ei ollut mitään vakavaa). Muutamat ystäväni ovat vierailleet luonamme ja huolehtineet perheestäni kuin omastaan. Viimeisin vieraamme uhrasi kokonaisen lomapäivän tyttärensä kanssa minun kaaosmaisen vaatehuoneeni läpikäymiseen ja siivoamiseen.

Olen niin äärettömän onnellinen kaikista ystävistäni ja arvostan heitä kaikkia!


7 comments:

 1. Mutta Kati, sä oot niin kiva :-) Iloa Uuteen Vuoteen!!!

  ReplyDelete
 2. Hih, Hannis! Kiitos kivasta kommentista ja hyvää uutta vuotta sinnekin! Täytyy toivoa, että itselläkin on jotain annettavaa muille. Ettei ne ihan säälistä mua vaan paijaa ;-)))!

  ReplyDelete
 3. Itsekin olen oikein todella huomannut miten uskomattomia ystavia tukenani on ollut viimeisen vuoden aikana, joka on ollut mielettoman vaikea. Kiva lukea, etta sinustakin pidetaan hyvaa huolta. :-)

  Hyvaa uutta vuotta!

  ReplyDelete
 4. Ihana postaus! Kiitos! Ystävät ovat kyllä painonsa arvosta kultaa tai mites se menikään. Omaat todellakin ihania ystäviä!

  ReplyDelete
 5. Ihana teema uudelle vuodelle! Pitäisi ottaa samanlainen asenne itsekin. Niin usein sitä kaiken arkihässäkän keskellä jää vaan pyörimään oman napansa ympärille.

  ReplyDelete
 6. Paula: voin kuvitella!

  Donna: Kiitos! Ystävät ovat todella tärkeitä!

  Skinnu: Et kai sä kovin pyöri oman napasi ympärillä? En oo ainakaan huomannut...

  ReplyDelete
 7. Ystävyys on kyllä yksi elämän parhaista asioista! Hyvää alkanutta vuotta teille!

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...