Tuesday, January 18, 2011

Koruja

Mulla on Suomessa yksi ihana ystävä, joka tekee koruja. Hän on kollegani, joten pihdit pysyvät hyvin kädessä ja koruja muodostuu hetkessä. Kun olin Suomessa marraskuussa heillä viimeisen viikonlopun, hän pyöräytti mulle tällaisia ihania juttuja. Absolutely <3 them!

Hän on muutenkin hirveän epäitsekäs ihminen, laittaa aina muiden tarpeet itsensä edelle ja antaa kirjaimellisesti hiuksetkin päästään ;-). Selitän tämän jutun toisella kertaa!


4 comments:

 1. lol, no niinpä niin, hammaslääkäriltä varmaan sujuu kyllä näppärästi korujen teko. Kauniita koruja ja Mariskooli on aina ihana. :)

  ReplyDelete
 2. Heippa!
  Kuule, mitä mieltä olet näistä Crest Whitestripseistä? Näitä mainostetaan nyt vähän jokaisessa blogissa, mutta olisi mielenkiintoista tietää aivan ammattilaisen mielipide valkaisuliuskojen turvallisuudesta :)

  m.

  ReplyDelete
 3. Heii, mikä sinun sähköpostiosoitteesi oli niin saisin lähetettyä kutsun blogiini..:)

  ReplyDelete
 4. Itkupilli: Ei kaikilta hammaslääkäreiltä kyllä suju... ;-)

  Anonyymi: hei joo, laitan vaikka ihan oman postauksen pian hampaiden valkaisusta ja noista stripseistä! Ihan lähipäivinä!

  Madde: Oih, ihanaa! samumiika@yahoo.com

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...