Friday, January 21, 2011

Pikku pikku hankintoja...

Ostin marraskuussa ennen Suomeen lähtöäni valkoisen tekoturkisjakun. Jostain syystä se olikin jotenkin iso ja leventävä malli, joten marssin lempparikauppaani Diltsulle ja palautin sen. Uskomatonta joo, palautin tammikuun puolessavälissä marraskuun alussa ostamani tuotteen... Antoivat kaupan gift cardin, jolla sainkin yllättäen 2 vähän erilaista jakkua tilalle! Ei siis ollenkaan huonompi juttu ;-)! Ne olivat nimittäin -40 % alennuksessa ja vähän eri hintaiset muutenkin.


Ja sitten Dillardsilla oli taas se kuuluisa kenkä-sale. -70 % ja mua viedään... kassalle nimittäin!


Crate and Barrellin outletissä olivat Marimekon suihkuverhot megasalessa. Oikea hinta 50 taalaa ja nyt lähti mukaan 6.99:llä! Ja kassalle taas, kiitos!


Office depotissa vieraillessani nappasin mukaan kivan tarjottimen, jossa oli ihan meidän tämänhetkiset värit. Nämä jatkuvat lasten koulutarvikkeiden haut voisivat käydä muuten tylsiksi, onneksi ovat hokanneet laittaa jotain mamoillekin piristykseksi!


3 comments:

 1. Hei!

  Ihana Marimekon suihkuverho, mikä löytö! Voisitko lähettää maksua vastaan yhden minulle tänne Kanadaan? Yritin katsoa suihkuverhoa Crate ja Barrelin nettisivuilta, mutta en löytänyt.

  T. Laura

  ReplyDelete
 2. Heissan Laura! Ostin sen outletistä, joka ei oo ihan lähellä. Jos kuitenkin poikkean sinne lähiaikoina ja siellä on niitä, nappaan mukaan ja infoan sinua!

  ReplyDelete
 3. Selvä juttu, kiitos vaivannäöstä!

  T. Laura

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...