Tuesday, January 25, 2011

Postausehdotuksia?

Otan vastaan ehdotuksia tulevista postausaiheista! Olen luvannut tehdä jutun hampaiden valkaisusta ja se on tulossa pian. Mitäs muuta?

8 comments:

 1. Hei
  Itse pidän kuvista joten ehdotan kuvia lähiympäristöstä, sekin olisi kiva nähdä kuvin millaiset valikoimat teillä on päivittäistavara kaupoissa. :)
  Terveisin Ninnu

  ReplyDelete
 2. Kannatan edellistä ehdotusta! : )

  ReplyDelete
 3. Joo, noi aikaisemmat ehdotukset on hauskat, jotain teidän lähikauppajuttuja tai kurkkaus jääkaappiin.
  Niin ja kenkäsäilytys! Tästä oli joskus ehkä puhettakin!

  ReplyDelete
 4. Joo mustakin olisi kiva nähdä millaisessa ympäristössä elätte siellä...Ja vaikka sun lempiasioita siellä mitä Suomesta ei löydy..

  ReplyDelete
 5. Hih tiedättekö, Texas on rumimmillaan näin talvella... Nurtsit keltaisina ym! Kuvaan ympäristöä heti kun alkaa vähän puut ja nurtsit vihertämään! Ja lähi ruokakauppa on rempan vallassa, sitäkään ei voi just nyt kuvata!!! Joten aloitan varmaan kengistä ja sitten ne lempiasiat, hampaiden valkaiset ym. Mut nyt siirryn jalkahoitolaan ;-)!

  ReplyDelete
 6. Zumba vinkkejä suoraan Texasista. :) Tai siis jotain zumbaisaa sieltä suunnalta.

  ReplyDelete
 7. Hampaiden valkaisu kiinnostaisi kyllä aiheena, varsinkin, kun sulla on siihen ammattitaito, voit kertoa asiantuntevasti. :-)

  ReplyDelete
 8. Hampaiden valkaisu kiinnostaa. Itsellani on muotit ja valkaisugeelia, mutta muutaman yon kayton jalkeen hampaat ovat tosi arat ja vihloo. Pitaa lopettaa kaytto. Kaytan niita siis vain pari kertaa vuodessa nykyaan, muutaman paivan kerrallaan.

  ReplyDelete

Terveiset taas Dallasin kodista!

Dallasiin palasin taas perjantai-iltana lähes 6 viikon Suomessaolon jälkeen! Kotiväki on hemmotellut äitiä ja on ihana olla kotona. Tosin ko...